ensmakavo1200px

En smak av Ø

7.-8. november er det fullt av smakfulle opplevelser i Østbanehallen. Da arrangeres nemlig En smak av Ø for første gang. Se hele programmet her.

Lørdag 7. november:

Opland Burger&Steak, kl. 12.00-13.30
Smak av Burger & Steak på markedsplassen

Opera til Folket, kl. 12.00-13.30

Dropsen, kl. 12.00–15.00
Lakrisstand med Johan Bulow.

Royal Gastropub,kl. 12.00-17.00
Amundsen Bryggeri med egen stand.
Strøm-Larsen med egen stand.

L’Occitane, kl. 12.00–17.00
Håndmassasje med aromaoljer og kremer.
Gratis/førstemann til mølla.

Steam kaffebar, kl. 12.00-18.00
«Slowbar» byr på fantastiske smaksopplevelser. Egen meny med flere kaffedrikker fra våre baristaer. Pris: 2 Ø-mynt.
Påmelding: Steam kaffebar på Facebook eller drop-in.

Kokkekamp! Kl. 14.00
Med Det Norske Junior Kokkelandslaget
Lag 1: Eirik Tufte + Gjestekokk
Lag 2: Aleksander Vartdal + Gjestekokk
Gjestekokkene er Erling Fossen og Jan Bøler.

Opland Burger & Steak, kl. 15.00-17.00
Smak av Burger & Steak på markedsplassen.

Oliviers & Co., kl. 16.00-16.45
Olivenoljekurs med severing av småretter.
Pris: 2 stk Ø-mynt (50,-)
Påmelding: I butikken eller på ostbanehallen@olivenlunden.no

Opland Burger & Steak, kl. 16.00-22.00
Tre retters meny med julesmak inkl. drikke. Egen ølvert og øltesting.
Pris: 750 kr.
Bordbestilling: booking@burgerandsteak.no eller tlf. 22 17 94 00

Yo! Sushi, kl. 17.00-19.00
Sushiskole for voksne Bli sushi master på vår populære YO! Sushi skole Rice & Rolls-klasse.
Pris :249 per person, 400 kr for 2 stk.
Kurset inkluderer lunsj, rullematte og sertifikat, pluss 25% rabatt på neste besøk.
Påmelding: 922 14 451 eller john.koivisto@ssp.no

DJ styrer musikken fra kl. 18.00
God stemning!

Brazzeria, kl. 19.00
Wine makers dinner. 4-retters meny med tilhørende utvalgte viner fra Barone Ricasoli, Toscana Italia. Pris: 950kr.
Bordbestilling: booking@brazzeria.no eller tlf. 23 11 54 74

Royal Gastropub, kl. 19.00
Beer makers dinner. 3 retters middag med drikke. Inkl. foredrag om øl.
Pris: 698 kr. pr. pers.
Bordbestilling: post@royalgastropub.no eller tlf. 21 08 22 72

Fjøla, kl. 19.00
Wine makers dinner med Laroche og Ogier.  4-retters meny med franske og spanske viner.
Pris: 1095 kr. pr. pers.
Bordbestilling: bordbestilling@fjola.no eller tlf. 21 52 52 80

Bella Bambina Ristorante, kl. 16.00-22.00
Italiensk sharing meny til festivalpris.
3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, servert i 3 omganger (egnet for 4 pers.+)
Pris: 350 kr per person ekskl. vinpakke
Pris: 650 kr per person inkl. vinpakke.
Bordbestilling: 22 17 42 00

Ben & Jerry´s
Ben & Jerry´s kua kommer med sprell og moro!

Spuntino, kl. 10.00-23.00
Antipasto misto og 2 glass vin fra Barone Ricasoli.
Pris: 295,-

Flavours Food market
Lokale produsenter med egne spesialiteter:
Spekemat fra Ask Gård.
Bakevarer fra Vollen Bakeri.
Økologisk eplejuice fra Dyre Gård.
Ost fra Eikers gårdsysteri.
Cielo-sjokolade fra Trøndelag.
Fiskeolje fra Norwegian Premium.

Brazzeria, kl. 11.00-23.00
Vi har gjemt gavekort til vår populære lørdagsbrunch rundt bordene på Brazzeria.

Søndag 8. november:
I dag er det farsdag! Ta med far ut på middag!

Steam kaffebar, kl. 12.00-18.00
«Slowbar» byr på fantastiske smaksopplevelser.
Egen meny med flere kaffedrikker fra våre baristaer.
Pris: 2 Ø-mynt. Påmelding: Steam kaffebar på Facebook eller drop-in.

Royal Gastropub, kl. 12.00-21.00
Feire farsdag hos Royal Gastropub.
Egen Farsdagsmeny kr 289,-

Royal Gastropub, kl. 12.00-17.00
Amundsen Bryggeri med egen stand.

L’Occitane, kl. 12.00–17.00
Håndmassasje med aromaoljer og kremer. Gratis/førstemann til mølla.

Brazzeria, kl. 13.00 –14.00
Vinsmaking med Andrea fra Barone Ricasoli, Toscana, Italia.
Pris: 2 stk Ø-mynt (50,-).
Påmelding: booking@brazzeria.no eller tlf. 23 11 54 74

Yo! Sushi, kl. 13.00-15.00
Sushiskole for barn. Bli en sushi master på vår populære YO’Sushi skole. Rice & Rolls-klasse.
Pris: 249 per person, 400 kr for 2 stk. Kurset inkluderer lunsj, rullematte og sertifikat, pluss 25% rabatt på neste besøk.
Påmelding: 922 14 451 eller john.koivisto@ssp.no

Fellesarealet, kl. 14.00-18.00
Cupcake verksted for barn. Vi pynter store muffins med glasur og strøssel.

Fjøla, kl. 12.00-19.00
Farsdagsdeal, 3 retter for 395 kr.

Oliviers & Co., kl. 16.00-16.45
Olivenoljekurs med severing av småretter.
Pris: 2 stk Ø-mynt (50,-)
Påmelding i butikken eller på ostbanehallen@olivenlunden.no

Ben & Jerry´s
Ben & Jerry´s kua kommer med sprell og moro!

Spuntino, kl. 10.00-21.00
Antipasto misto og 2 glass vin fra Barone Ricasoli.
Pris: 295 kr.

Dropsen, kl. 12.00–15.00
Lakrisstand med Johan Bulow.

Flavours Food Market
Lokale produsenter med egne spesialiteter.
Spekemat fra Ask Gård.
Bakevarer fra Vollen Bakeri.
Økologisk eplejuice fra Dyre Gård.
Ost fra Eikers gårdsysteri.
Cielo-sjokolade fra Trøndelag.
Fiskeolje fra Norwegian Premium.

Brazzeria, kl. 12.00-22.00
Vi har gjemt gavekort til vår populære lørdagsbrunch rundt bordene på Brazzeria.

Opland Burger & Steak
Feir farsdagen med burger og milkshake.

Bella Bambina Ristorante, kl. 16.00-22.00
Farsdagsmeny bestående av Bruschetta, entrecote av kalv og italiensk iskrem.
Pris: 345 kr. ekskl. vinpakke
Pris: 645 kr. inkl. vinpakke

Ø-mynten

Under «En smak av Ø» lønner det seg å ha lommene fulle av Østbanehallen sin egen valuta.

Ø-mynten gir deg nemlig muligheten til å smake deg gjennom hele Østbanehallen. En liten matrett her, et lite glass der. Sjekk Ø-menyen. Mer enn 30 ulike smaksopplevelser som bare kan kjøpes for Østbanehallens egen valuta. En Ø = 25 NOK, og du får kjøpt den på Oslo Visitor Centre, Royal Gastropub og Flavours Food Market.

Ler mer om Ø-menyen her.