Book møterom eller privat selskap hos Olivia

Trenger du et møterom med god mat og bevertning? Eller kanskje du har noe å feire?  Sala Privata på Olivia Østbanehallen er et privat rom som passer perfekt til selskaper eller møtevirksomhet.

I storslagne lokaler med 14 meter takhøyde og inspirasjon fra Milano ligger Olivia Østbanehallen og deres italienske chambre separee, Sala Privata. Rommet er innglasset i et hjørne av restauranten og har plass til 25 personer. Her kan du arrangere alt fra små, intime og uformelle middager, til større fester eller møter.

Rommet er moderne, men samtidig lunt, og er utstyrt med AV-utstyr. Hva med å kombinere møte og fest? Det er fullt mulig i Sala Privata.

Olivia har egne selskapsmenyer du kan velge fra, men aller helst skreddersyr de et arrangement som gir en uformell og unik italiensk opplevelse. Kokkene lager en helaften med italienske signaturretter slik at kvelden blir noe utenom det vanlige, og vinkelnere kan lære deg om italiensk vin og vinsmaking.

Olivia Østbanehallen ligger sentralt plassert i jernbanehallen ved Oslo Sentralstasjon og kan enkelt nås med tog, trikk eller buss.

For å reservere Sala Privata, send en forespørsel til booking@olivia.no eller ring (+47) 231 15 470

Åpningstider:
Mandag – Onsdag
11:00 – 23:00

Kjøkkenet stenger 22:45

Torsdag – Lørdag
11:00 – 00:00

Kjøkkenet stenger 23:00

Søndag
12:00 – 22:30

Kjøkkenet stenger 22:15.

Les mer på oliviarestauranter.no, og følg dem på instagram og facebook.