Ben & Jerry’s

Kjøp deilig iskrem fra den amerikanske isbaren i midten av Østbanehallen.

Hos oss kan du kjøpe deilig amerikansk iskrem fra vår isbar i midten av Østbanehallen. Vi er stolte over å kunne tilby den tradisjonsrike og spennende iskremen fra Ben Cohen og Jerry Greenfield som grunnla Ben & Jerry`s helt tilbake i 1978. Vår visjon har alltid vært å lage den aller beste isen på den aller snilleste måten.

Hos oss kan du velge mellom iskrem i alle slags farger og smaker – alltid iblandet store biter av sjokolade, nøtter og virvler av karamell eller sjokolade. De mange uvanlige smakskombinasjonene knytter seg til Ben Cohen. Ben manglet nemlig smakssans, og var derfor opptatt av å lage iskrem med mye tekstur og farge.

Hva betyr det egentlig å lage is på en snill måte? Vi velger bærekraftig og klimanøytral produksjon, bruk av frittgående høner og Fairtrade-sertifiserte ingredienser. Alt for å forbedre livet til bøndene, styrke lokalsamfunnene hvor råvarene hentes fra, og beskytte miljøet. I tillegg går ti prosent av selskapets overskudd til veldedige formål. Velkommen til oss, for en smakfull, snill, og god opplevelse.

 

Åpningstider:
  • Mandag - fredag 10:00 - 21:00
  • Lørdag 10:00 - 18:00
  • Søndag 12:00 - 18:00
Les mer på:
benjerry.no