Flavours Food Market

Med ferskhet og kvalitet i fokus, vil dette matmarkedet på sine 500 kvm tilby måltidsløsninger både for de som er på gjennomreise og de som jobber og bor i området.

Vi skal alltid ha det beste av det beste. I vårt matmarkedet på hele 500 kvm tilbyr vi måltidsløsninger både for deg som er på gjennomreise og deg som jobber og bor i området. Vi har kompetansen og erfaringen som skal til for å gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige.

Vi er et matmarked med ferske kvalitetsprodukter. Markedet skal alltid bugne, og by på lokale favoritter og godbiter i de ulike sesongene. Hos oss får du både spennende ingredienser til å lage mat hjemme eller ferdige måltider til å ta med eller nyte til lunsj. Vi tilbyr også ferske brød og andre bakervarer, salat, frukt og grønt, og ferdige måltider. I tillegg har vi et bredt utvalg av øl og det du ellers måtte ønske av mat og drikke.

Vårt mål med den bugnende butikken er at du inspireres til å spise godt – og gjerne sunt. Maten lages med omtanke og glede, kombinert med hurtige løsninger av høy kvalitet, Dette gjør at du kan spise godt, selv om du har dårlig tid. Kanskje skal du rekke toget på vei hjem, kanskje skal du videre i et møte, eller kanskje du har ankommet Oslo for første gang, og kjenner at blodsukkeret er lavt. Da er vi her, for deg.