14.03 - 14.04.2019, 00:00

Appelsinbalsamico fra Olivenlunden 1830

Ta turen til Olivenlunden 1830 i Østbanehallen og test ut relanseringen av fjorårets favoritt: blodappelsinbalsamico.

Denne balsamicoeddiken er laget av hvite, italienske druer av sorten Malvasia. Druene er presset, kald-sentrifugert og lagret på hvitt eikefat i ett år. Deretter er balsamicoeddikken  blandet med blodappelsinjuice.

Malvasia er en allsidig druesort med mørkt skall.

I munnen: Fin balanse mellom blodappelsinsmak og syrlighet

Passer til: Grønnsaker, salat, sitrusfruktsalat, med sjokoladekrem, is, ost.

100ml/159 kr.

Vet ikke helt hva du skal bruke det til? Hva med å teste det ut i en av disse oppskriftene?

Crème brulée med appelsin eller Panna cotta med krydret frukt.

Lanseres torsdag 14. mars.