28.08 - 28.08.2019, 17:45

Bli med på vin + opera i Opland Bakgård!

Bli med på vinsmaking, i Opland Burger & Steak sin bakgård, onsdag 28. august!

Sommelier Frank Røstgård, og Tommasis Export manager, Scandinavian Countries & UK, Elena Zin, skal lede gjestene gjennom kvelden. Tone Våga Kummervold fra Den Norske Opera vil skape magisk stemning, med flott operasang.

Under kvelden får du servert åtte Tommasi vine, og tre matserveringer, bestående av:
Forrett med fantastisk Grand Cru Parma Skinke fra Italia, med asparges, parmesan og hjemmelaget brød fra Baker Brun med ekstra virgin olivenolje. Hovedretten er 24 timers langtidsrøkt gris fra Nittedal Utegris og søtpotet.
Avslutningsvis får du århundrets italienske oster, testet mot hvitvin Lugana, Amarone og den søte Amarone (Recioto), i tillegg til Petit Four og sort kaffe.

Pris: 1398,-
Oppmøte: 17:45.
Det lønner seg å melde seg på fort, da det bare er 100 tilgjengelige plasser.

For påmelding og kveldens program, les mer her.