01.04 - 30.04.2019, 00:00

Østbanehallen holder åpent hele påsken!

I hele påsken holder Østbanehallen åpent! Her kan du handle til påskemiddagen, kjøpe med mat til reisen, følge med på togtidene hos Royal Gastropub, eller ta bypåsken på en av våre restauranter!

Mangler du noe til påskemiddagen? Handle inn hos Flavours Food Market! Her finner du de nødvendige råvarene til påskemiddagen, eller påskefrokosten, som ferske bakevarer, salat, frukt, kjøtt og et bredt utvalg oster.
Hos Olivenlunden 1830 finner du ulike oljer og balsamico som passer perfekt til påskemiddagen og er med på å løfte retten til nye høyder. Stikk også innom for gode oppskrifter og tips!

Påskegodteriet finner du hos Dropsen. Her har de mer enn 1500 forskjellige sorter sjokolade og konfekt fra hele verden, og hyllene er fulle av påskesjokolade i alle former og fasonger. Du finner garantert noe til påskeegget, eller en fin gave til en du er glad i!

Skal du ut å reise i påsken? Da er sjansen stor for at du er innom Østbanehallen. Hva med å ta med deg noe godt å spise på til reisen? Hos Flavours Food Market finner du både yoghurt- og salatbar, ferskpresset juice og smoothie.
Eller hva med sushi fra Yo!Sushi, hvor kan du kjøpe med deg take-away. Steam kaffebar sørger for at du har ferskbrygget kaffe til reisen og kanskje en søt bolle å tygge på.
Mens du venter kan du sitte på Royal Gastropub, hvor togtidene vises på skjermene!

I år kommer påsken ganske seint, og for mange blir det bypåske. Hvorfor ikke da finne påskeroen på en av våre restauranter? Her finner du garantert noe du liker, og det er plass til både venner og familie. Se oversikten over restaurantene og book bord her.
Uteserveringen har også åpnet så her kan du sitte i solveggen med noe kaldt å drikke, akkurat som på fjellet!