25.09 - 15.10.2017, 12:00 (pris: -)

Smaken av høst – Vinn middag verdi 2000,-

Med høsten kommer også nye menyer, og nå kan du vinne et gavekort til en verdi av 2000,- til en valgfri restaurant i Østbanehallen.

Vi i Østbanehallen elsker høsten og 13.-15.oktober arrangerer vi Smaken av Høst! Dette er helgen hvor vi viser fram hva Østbanehallen har å by på, med fokus på høstens norske råvarer. Alle restaurantene har nye menyer med spennende høstmiddager og gode smaker. Kom inn i varmen og start høsten med oss! Full programoversikt finner du her. Det er masse kurs og smaksturer du kan melde deg på. 

I forbindelse med Smaken av Høst arrangerer vi også en konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på 2000kr til en valgfri restaurant i Østbanehallen. For å vinne må du svare på to enkle spørsmål. Svaret kan du finne ved å sjekke ut restaurantoversikten her.

Den heldige vinneren kan selv velge hvor de har lyst å spise i Østbanehallen med gavekortet. Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak.

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo med kort avstand til flere kjente steder i Oslo. I tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog og buss. I hallen vil du også finne flere restauranter og butikker, og selv om været ikke viser seg fra beste side gjør ikke det noe – i Østbanehallen får du utefølelsen, inne!

Hele hallen, med alle restauranter og butikker har åpent alle dager, hele året.

Du må være over 18 år for å delta. Konkurransen avsluttes mandag 16/10, og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på facebook. Vinneren må være bosatt i Norge og premien må brukes innen et år.

OBS: Ved å sende inn skjemaet og delta i konkurransen, godtar du å bli satt på Østbanehallens mailingliste. Du kan melde deg av denne om når du vil.