06.02 - 08.02.2018, 10:00

Velkommen til Smaken av Vinter!

Vi i Østbanehallen lar oss begeistre av årstidene. Derfor arrangerer vi Smaken av Vinter – en liten festival inne i Østbanehallen, den 6. – 8.februar!

I høst hadde vi Smaken av Høst. Nå vil vi feire vinteren med alle de gode råvarene og mat som inviterer til kos. Vi ønsker å invitere deg til en inspirerende helg fylt med ulike aktiviteter, smaksprøver og spennende middager. Kom inn i varmen og gjør vinteren hyggelig med oss!

I løpet av de tre dagene har du mulighet til å være med på flere forskjellige aktiviteter, eller få med deg flotte tilbud. Start dagen med en kaffe på morgenen, ta en lunsj eller middag inspirert av vinteren i en av våre restauranter, eller bli med på en av våre spennende smaksturer, med ulike temaer. Du finner garantert noe som frister!

Afterwork

Østbanehallen er det perfekte stedet å samle venner og kollegaer, og vi i Østbanehallen er veldig glad i helger. Derfor tjuvstarter vi helgen denne uken, med en Afterwork på torsdagen! Da blir det fet musikk med DJ og vi lover bra stemning!

Vi vil feire vinterens nyanser og særpreg med utvalgte råvarer og smaksprøver og gjennom hele helgen vil du finne forskjellige stands rundt omkring i hallen. Her kan du få med deg spennende smaksprøver, eller kjøpe fantastiske produkter til tilbudspris.

Ingen grunn til vinterdepresjoner, ta turen innom Østbanehallen og kom i godt humør av utvalgte smaker inspirert av vinteren. Velkommen til Smaken av Vinter 6. – 8.februar!