bruk

Smaken av VM

Den perfekte møteplass under VM! Ø inviterer til After Ski i forbindelse med VM i Skiskyting i Holmenkollen 3. til 13. mars. Det blir live musikk med trubadur for å sette den rette stemningen - 3. mars, 6.mars, 10.mars og 12.mars mellom klokken 17.00 og 20.00.

Vi sees!

Uten navn

Gratiskonsert 21.02

Søndag 21.02.16, kl 15.00:

Nordens fremste treblåsensemble, Oslo Kammerakademi, spiller gratiskonsert på Ø.

Oslo Kammerakademi er et nytt ensemble med noen av Norges fremste soloblåsere. Ensemblet bruker historiske messinginstrumenter på klassisistisk repertoar for å gi klangbildet autentisitet og transparens.

Davis Friedemann Strunck er initiativtaker og kunstnerisk leder for Oslo Kammerakademi. Han har siden 2004 vært solo-oboist i Oslo Filharmoniske Orkester, og hadde tidligere tilsvarende stilling i Bochum Symfoniorkester.

Harmonimusikk var den mest populære kammerbesetningen for blåsere i klassismen og den tidlige romantikken. Harmonibesetningen er en av forløperne til dagens janitsjarkorps og symfoniske blåseensembler. Både kjente og mindre kjente komponister har skrevet for harmoniensemble. Disse ensemblene spilte serenader og divertimentoer ved hoffene og i selskapslivet ellers. Ved flere anledninger ble kjente orkesterverk og operaer instrumentert om for harmoniensemble slik at musikken ble gjort tilgjengelig for et større publikum. I noen tilfeller gjorde til og med komponistene dette selv.

Velkommen til nydelig musikk på Ø!

10498668_923583290987127_1366222112437601981_o

Jubileumshelg 5. – 7. februar

Hurra, nå er jubileumsfeiringen i gang! 5. - 7. februar feirer vi ett årsdagen vår, og ønsker gamle og nye besøkende velkommen til en smak av Ø.

Det blir smaksprøver, jubileumsmenyer, musikk, gode tilbud i butikkene og mulighet til å vinne fine premier.

Velkommen skal du være.

Erling Fossen

Mener Østbanehallen er Oslos vakreste byrom

Urbanist Erling Fossen elsker jernbanestasjoner og omtaler Østbanehallen som Oslos vakreste byrom.

Gullbilletten 2015

Jakten på gullbilletten!

Vi teller ned til jul med Jakten på gullbilletten! Vi trekker flotte premier annenhver dag.

Print

Black friday på Østbanehallen

Fredag 27. november er det black friday, og det betyr gode tilbud i mange av butikkene på Østbanehallen og Oslo S.

Dekor_ensmakavØ copy

En smak av Ø: Program søndag 8.11

7.-8. november er det fullt av smakfulle opplevelser i Østbanehallen. Da arrangeres nemlig En smak av Ø for første gang. Se programmet for søndagen her.

Dekor_ensmakavØ copy

En smak av Ø: Program lørdag 7.11

7.-8. november er det fullt av smakfulle opplevelser i Østbanehallen. Da arrangeres nemlig En smak av Ø for første gang. Se hele programmet her.

Popup_7_IMG_4120_liten

Pop up-restaurant

Fredag 6. november kommer det en pop up restaurant utenfor Østbanehallen! Samtlige restauranter på Østbanehallen vil servere mat til tre selskap daglig på inntil 10 personer per selskap. Vær tidlig ute for å bestille bord. Bordbestilling gjøres til restauranten som serverer i pop up restauranten på ønsket dato.

mynt_underside

Ø-mynten

Under "En smak av Ø" lønner det seg å ha lommene fulle av Østbanehallens egen valuta.

ensmakavo1200px

En smak av Ø

7.-8. november er det fullt av smakfulle opplevelser i Østbanehallen. Da arrangeres nemlig En smak av Ø for første gang. Se hele programmet her.

IMG_4045 (1)

Luxury Unique Hotel of the Year

Med sin lekne innstilling og unike beliggenhet i Østbanehallen er Comfort Hotel Grand Central blitt tildelt prisen "Luxury Unique Hotel of the Year" av Luxury Travel Guide!

Vis flere