fbpx

Restauranter

bsh

Steam Sandwich Bar

Steam Grilled Sandwich Bar er et nytt konsept for Steam, som vil gjenspeile de samme kvaliteter! Hos Steam Grilled Sandwich Bar er vi opptatt av gode råvarer, kokk med lidenskap og passion for håndverket.

Ø2

Olivia Østbanehallen

Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. I nydelige verneverdige lokaler og lun Olivia-atmosfære kan du nyte tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti.

Bellabambina-14_thumb

Bella Bambina Ristorante

Hos Bella Bambina Ristorante får du hjemmelaget italiensk pasta, og restauranten legger sin ære i å gi sine gjester en autentisk italiensk smaksopplevelse.

Hamburgere

Royal Gastropub

Shuffelboard, deilig gastro-mat og et rikt utvalg av drikke hos Royal Gastropub

Yo-Sushi

Yo! Sushi

Det asiatiske kjøkken vil være representert på Østbanehallen gjennom den japansk-insipirerte sushibaren Yo! Sushi som serverer sushi av høyeste kvalitet.

459A3193

Fjøla

Med norske råvarer i fokus, vil Fjøla gi sine besøkende store matopplevelser i stilfulle, men uformelle omgivelser.

Steam-kaffebar-butikk-Foto-Tomasz-Majewski

Steam Kaffebar

En god kaffebar er helt nødvendig ved et knutepunkt som det Østbanehallen utgjør, og på Steam Kaffebar får du både kaffe og bakervarer av høyeste kvalitet.

opland_burger-2-2

Opland Burger & Steak

Opland Burger & Steak serverer “Homestyle burgers, smoked barbecue and steaks from the farm” – alt tilberedt på trekullgriller.