Fjøla

Med norske råvarer i fokus vil Fjøla gi sine besøkende store matopplevelser i stilfulle, men uformelle omgivelser.

Hos oss står det norske i fokus. Kvaliteten, råvarene og opplevelsen settes i høysetet. Vi ønsker å tilby det vi kaller frittalende mat og drikke, det betyr ganske enkelt, å la maten og drikken snakke for seg selv. Det sier seg selv at det er en krevende øvelse, men vi strekker oss langt for å lykkes hver gang.

Hvordan lar vi maten og drikken snakke for seg selv? Gjennom å alltid strebe etter å vise hva Norge kan tilby. Vi får det beste av råvarer fra kvalitetsprodusenter  gjennom hele året og sesongens variasjon vil alltid synliggjøres i vår meny. Til maten har vi et bredt utvalg av vin og alltid noe som passer til maten eller for seg selv. I tillegg til et bredt vinkart og sesongvariert meny, tilbyr vi et solid barkart samt øl fra norske bryggerier.

Når vi setter kvalitet i høysetet, ønsker vi selvfølgelig at dette også skal gjenspeiles i våre lokaler. Derfor benyttet vi det prisbelønnede arkitektfirmaet Metropolis når vi skulle designe vår restaurant. Det har resultert i et særegent, innbydende og stemningsfylt lokale, der du både kan nyte eplekake en søndags formiddag, eller et festmåltid en lørdags kveld.

Bordbestilling
Åpningstider:
  • Mandag - onsdag 11:00 - 23:00
  • Torsdag - lørdag 11:00 - 00:00
  • Søndag 12:00 - 19:00
Kjøkkenet er åpent:
  • Mandag - onsdag 11:00 - 21:00
  • Torsdag - lørdag 11:00 - 22:00
  • Søndag 12:00 - 18:30
Les mer på:
fjola.no