Royal Gastropub

Shuffleboard, deilig gastro-mat og et rikt utvalg av drikke hos Royal Gastropub

I kongens gamle venteværelse i Østbanehallen serverer Royal Gastropub deilige retter og et rikt utvalg av både lokalt brygget og utenlandsk øl.

«Be royal to yourself – and others», lyder mottoet til Royal Gastropub, som tilbyr sine gjester et rikholdig utvalg av øl og ekte pubmat i stilriktige omgivelser. Akershusgruppen, som står bak Royal, er opptatt av å sikre autensitet og skikkelig håndverk i alle ledd.  Derfor blir blant annet hamburgerkjøttet egenhendig kvernet på pubens kjøkken for å sikre høyeste kvalitet. Royal har ikke bare burgere på menyen, her får du noe for enhver smak. Alt fra ulike salater til saftig entrecote, til mer klassiske pub-retter som fish ´n chips og grove pølser.

 

Shuffleboard

Royal Gastropub har to shuffleboard – hvorfor ikke kombinere et spill med et hyggelig måltid her? Shuffelboard er populært og passer perfekt som aktivitet i forbindelse med after work, eller som en rolig og morsom aktivitet med gode venner. Hos Royal Gastropub får du den uslåelige kombinasjonen av god mat og drikke, hyggelig stemning og spill!

 

Øl for enhver smak

På en gastropub er imidlertid øl vel så viktig som mat, og på Royal er ølutvalget både stort og variert. Her får du øl fra alle verdens hjørner, kombinert med et godt utvalg av lokalt og eget brygg. Eierne av Royal Gastropub er de samme som står bak anerkjente Amundsen Bryggeri, Oslos største mikrobryggeri. Et godt utvalg av Amundsen-øl får du selvfølgelig servert hos Royal Gastropub.

Royal serverer omtrent 20 forskjellige ølsorter på tapp og rundt 40 ulike sorter på flaske. Forholdene burde dermed ligge til rette for mang en spennende ølopplevelse i klassiske pub-omgivelser.

 

Kongelige omgivelser

Navnet Royal kom nesten av seg selv, da pubens lokaler fungerte som kongens eget venteværelse i de dager da Hans Majestet i all hovedsak benyttet seg av tog for å besøke ulike deler av kongeriket.

– Den delen av puben som tidligere var venterom har fått det passende navnet «Kongerommet». Her er det plass til inntil 65 personer, og rommet har egen inngang fra sjøsiden, forteller Laila Sagmyr Hansen, som er daglig leder på Royal.

Kongerommet kan gjerne bookes til lukkede selskaper.

– Her er vi behjelpelige med å sette sammen en egenkomponert meny, dersom gjestene ønsker det, forteller Laila.

Royal Gastropub ligger sentralt plassert blant de andre spisestedene i Ø-hallen. Interiøret er lunt, trivelig og med store sittegrupper med egne gasspeiser. Prikken over i-en er den store baren, hvor mat og drikke bestilles og betales.

Royal Gastropub har i sommerhalvåret en stor, flott uteservering med utsikt mot Operaen. Her er det sitteplass til 200 personer.

Bordbestilling
Åpningstider:
  • Mandag - onsdag 11:00 - 23:30
  • Torsdag - lørdag 11:00 - 00:30
  • Søndag 12:00 - 23:00
Kjøkkenet er åpent:
  • Mandag - torsdag 11:00 - 22:00
  • Fredag 11:00 - 22:30
  • Lørdag 11:00 - 22:00
  • Søndag 12:00 - 21:00
Les mer på:
http://www.royalgastropub.no/