Olivia Østbanehallen

Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. Alle lokalene henter inspirasjon fra italienske favorittbyer. Ved åpningen av Olivia Østbanehallen hentet de inspirasjon fra storslagne Milano til matretter og interiør. Sammen med de hyggelige menneskene, alle peisene og levende lys er det en lun Olivia-atmosfæren på Østbanehallen.

Vårt italienske kjøkken i Østbanehallen

Tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti – som på alle menyene i Olivia-familien. I tillegg kan du blant annet glede deg over signaturretter fra Milano, kjøtt- og fiskeretter fra grillen, risotto og salsicca-pølser. Og med råvarenes kvalitet og autensitet høyt i kurs. Åpent pizzakjøkken gir gjestene del i den gleden og kunsten det er å bake ekte, italiensk pizza i steinovn.

 

Uteservering på torget alle enkelt kan nå

Olivias store uteservering på torget utenfor stasjonen har fantastisk beliggenhet med utsikt mot Operaen og fjorden. Varmelamper og pledd er på plass for kjølige dager og kvelder. Her vokser Oslos nye kulturbydel frem, med spennende signaturbygg som Deichmanske bibliotek og Munchmuseet ved byens hovedknutepunkt.

 

Sala Privata

Sala Privata er et eget selskapslokale med plass til små og store lukkede selskaper. Her kan vi arrangere alt fra små, intime og uformelle selskaper og møter til arrangementer og seminarer med inntil 80 – 85 gjester. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men aller helst skreddersyr vi et arrangement som gir en uformell og unik italiensk opplevelse.

 

Du kan også finne Olivia på foodora.no og i appen «Too good to go».

Bordbestilling
Åpningstider:
  • Mandag - onsdag 10:00 - 23:00
  • Torsdag - fredag 10:00 - 00:00
  • Lørdag 11:00 - 23:59
  • Søndag 12:00 - 23:00
Kjøkkenet er åpent:
  • Mandag - onsdag 11:00 - 22:45
  • Torsdag - lørdag 11:00 - 23:00
  • Søndag 12:00 - 22:15
Les mer på:
oliviarestauranter.no