L’Occitane Norge søker deltidsansatt og assisterende butikksjef til avd. Østbanehallen

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 210 apotek i VITUS-kjeden.

Vi leter etter deg med spesielt gode selgeregenskaper og som liker utfordringer til vår butikk på Grünerløkka og Østbanehallen. Din hverdag vil preges av salg, kundebehandling, kampanjegjennomføring og vareeksponering. Vi stiller høye krav til service, og det er spesielt viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker. Du skal være L’Occitanes ansikt utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med butikksjefen og resten av teamet. Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service er. Erfaring fra hudpleie o.l. er ønskelig, men ingen nødvendighet.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring og har jevnlig kursing med hudpleier.

Arbeidsforholdet vil vare fra 01.11 – 31.12 med mulighet for utvidelse av kontrakten. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager og to søndager i måneden. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene.

Søknad med CV sendes til: rekruttering@loccitane.no

Merkes «JULEHJELP ØBH/GL» i emnefeltet.