L’Occitane Norge søker julehjelp til avd. Østbanehallen/ Web

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 210 apotek i VITUS-kjeden.

Vi leter etter deg med spesielt gode egenskaper med administrativt, organisering og teknologi og som liker utfordringer til vår butikk som webassistent i Østbanehallen.

Din hverdag vil preges av pakking av ordre, kundebehandling per e-post og telefon, kampanjeoppfølging og B2B-salg.

Vi stiller høye krav til effektivitet, og det er spesielt viktig at du er kjapp og lett løser utfordringer.

Du skal være L’Occitanes ansikt utad, og følge opp alle daglige rutiner i tett samarbeid med butikksjefen og webansvarlig. Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service innenfor netthandel er. Erfaring fra lignende stilling er ønskelig, men ikke en nødvendighet.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø hvor vi gir grundig opplæring. Arbeidstiden vil variere etter behov. Det vil kunne være nødvendig å jobbe i butikken i Østbanehallen i tillegg. Det er nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene.

Søknad med CV sendes til: rekruttering@loccitane.no

Merkes «JULEHJELP WEB» i emnefeltet.