L’Occitane søker ekstrahjelp/ julehjelp

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2000 butikker i over 38 land og mer enn 3800 utsalgssteder verden over. L’Occitane Norge AS er i sterk vekst med blant annet salg gjennom egne butikker og 210 apotek i VITUS-kjeden.

Vi søker personer med gode selgeregenskaper og som liker utfordringer til en av våre butikker i Oslo. Din hverdag vil preges av salg, kundebehandling, kampanjegjennomføring og vareeksponering. Vi stiller høye krav til service, og det er spesielt viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker. Det vil være nødvendig med erfaring innenfor salgs- eller butikkyrket, samt en grunnleggende forståelse for hva eksepsjonelt god service er. Erfaring fra hudpleie o.l. er ønskelig, men ingen nødvendighet.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne å jobbe både lørdager og søndager i juleperioden, samt på dagtid i ukedagene. Tiltredelse omgående.

Søknad med CV, merket med «ekstrahjelp Oslo» i emnefeltet sendes til: rekruttering@loccitane.no

Søknadsfrist snarest.