fbpx [

En spennende forsmak på nye Ø

Selv om arbeidene nettopp har begynt, kan du allerede nå få en forsmak på hva nye Ø vil være ved å besøke Comfort Hotel Grand Central og Bella Bambina som begge holder åpent i hele ombyggingsperioden.

Selv om den største delen av Østbanehallen nå holder lukket, er det mye spennende som skjer i bygget. Comfort Hotel Grand Central og Bella Bambina holder åpent i hele ombyggingsperioden, og tilbyr både overnatting og italienske retter av topp internasjonal klasse. Både Comfort Hotel Grand Central og Bella Bambina vil bli en del av Ø, og med sin kvalitetsbevisste og sterke konseptuelle tilnærming gir de allerede nå en forsmak på hva som kommer i nye Østbanehallen.

Comfort Hotel Grand Central

Comfort Hotel Grand Central har Oslos mest sentrale beliggenhet, og er et sterkt konsept med kvalitet på de områdene som betyr noe for gjestene. Her får du ikke bagasjen båret opp trappene eller en minibar med dyre miniatyrflasker, men du får spennende design, en behagelig seng og god frokost. Et effektivt hotellkonsept tilpasset en urban setting som dermed kan tilby spennende rom til en rimelig pris.

Comfort Hotel Grand Central er et unikt hotell som virkelig tar Østbanehallens historiske betydning på alvor. Av 170 rom er 113 av dem forskjellige med ulike romløsninger og interiør tilpasset byggets utforming. Du kan også velge å overnatte i en av fem suiter med ulike tema, blant annet jernbanedirektørens kontor slik det opprinnelig så ut i 1892. Med sin unike stil er det ikke rart hotellet har blitt nominert til flere hotellpriser, og er et yndet overnattingsalternativ for landets mange designbloggere.

Hotellet er opptatt av å ikke bare være til for sine overnattingsgjester, men hele byens befolkning. I lobbyen tilbys det derfor gratis internett og kaffe i uformelle omgivelser. Legg dagens jobbmøte hit eller bare stikk innom for å lese avisen. Hotellets frokost er dessuten anerkjent og lovprist, og utgjør en glimrende start på dagen før du for eksempel setter deg på toget til Gardermoen.

Et av landets mest spennende hotell, som mer enn gjerne tar imot overnattingsgjester og besøkende i ventetiden frem mot nye Ø.

Comfort_hotel_wide
På Comfort Hotel Grand Central finner du unike rom med variert stil og spennende design.

Bella Bambina

Bella Bambina serverer tradisjonell italiensk mat og ligger vegg i vegg med Comfort Hotel Grand Central. Restauranten er drevet av mesterkokk Ole Jonny Eikefjord som også står bak de anerkjente spisestedene Eik, Fjord og Annen Etage i Oslo.

Bella Bambina legger sin ære i servere noe av den beste pastaen i landet, og i jakten på den perfekte pastaoppskrift ble en ekte mester i faget oppsøkt. Maurizio Barbarescos englehårstynne pasta ”Tajarin” er kjent for å være noe av den beste pastaen i hele verden, og man tok derfor turen til hans restaurant Larenzo i Piemonte i Italia for å lære den edle kunsten.

Den verdifulle pastakunnskapen ble tatt med tilbake til Norge og Bella Bambina, slik at man også på Østbanehallen i Oslo kan oppleve ekte italiensk pasta – laget med lokale norske råvarer. På menyen finnes imidlertid også andre klassiske italienske retter som carpaccio, bruschetta, kalv og tiramisù. Kjøkkensjefen, Andrea Gazzabin, er selv italiener og har erfaring fra en rekke restauranter i Italia, Spania, USA og England.

Bella Bambina vil vise at det går an å gi store smaksopplevelser, selv om gjestene kanskje ofte er på farten, og ikke har så mye tid – og det vil de også gjøre i tiden frem mot åpningen av Ø.

Bellabambina-BordVin_web
Bella Bambina serverer klassiske italienske retter, selvfølgelig i følge med italiensk vin av høy kvalitet.