fbpx [

Fristende Flavours

Flavours Food Market tilbyr 600 kvadratmeter med råvarer og måltider av høy kvalitet.

Flavours er Østbanehallens matmarked, som måltidsløsninger og ferske kvalitetsprodukter både for de som er på gjennomreise og de som jobber og bor i området.

– Her finner du alt fra økologiske råvarer som kan brukes i matlagingen hjemme, til enkle måltider av høy kvalitet som du kan ta med deg på farten. Noe for enhver anledning med andre ord, forteller kjøkkensjef Espen Røising, som har jobbet som kokk de siste 15 årene på flere av Oslos beste restauranter.

Bredt utvalg og solid matkunnskap
På Flavours finner du alt fra ferske brød og andre bakervarer, til frukt og grønt, til ost, kjøtt og fisk – og ikke minst et bredt utvalg av øl med flere norske ølsorter.

– Markedet skal bugne og friste gjennom hele dagen, og gjerne by på lokale favoritter og godbiter i de ulike sesongene, forteller butikksjef Martina Kaldahl.

Flavours tilbyr ikke bare de beste råvarene, men også nyttig informasjon og smarte tips til hvordan maten best kan tilberedes.

– Alle ansatte hos oss skal besitte en stor kompetanse, slik at man til enhver tid kan få hjelp hvis man lurer på noe, enten det handler om råvarer, matlaging, eller råd om hvilken drikke som passer best til maten, sier Røising.

Flavours samarbeider tett med restauranten Fjøla, som i all hovedsak bruker norske råvarer i rettene de serverer.

Telefon: 21 52 52 85
Her finner du åpningstider

Oestbanehallen-260 Oestbanehallen-261