fbpx [

Yo! Sushi tar deg til Japan

I midten av Østbanehallen vil serverer Yo! Sushi japanske favoritter på løpende bånd. Bokstavelig talt.

Yo! Sushi er et spisested med sushi av høy kvalitet, tilberedt på stedet og servert i et forrykende tempo. Sushien serveres til gjestene via rullebånd, som selv plukker hva de ønsker å spise rett fra båndet – en serveringsmetode som kalles kaitenzushi i Japan.

– På båndet kan gjestene finne alle slags sushiretter i ulike prisklasser, og rettene herfra kan både tas med hjem eller spises i restauranten, forteller avdelingsleder Amir Reza.

Norges lengste sushibånd
Sushibåndet i hallen er hele 84 meter langt, noe som gjør det til Norges lengste, og er et oppsiktsvekkende syn som garantert vil trekke mange besøkende inn til restaurantens sentrale plassering i midten av hallen.

– Sushi har vært populært en god stund, og nå ser vi at folk tørr stadig mer. Både barn og voksne har begynt å utforske de forskjellige typene sushi – noe vi selvfølgelig er veldig fornøyd med, forteller Astrid Stærkebye, som er merkevaresjef i Yo! Sushi.

Det er enkelt å prøve ut nye ting fra rullebåndet i Østbanehallen, hvor prissystemet fungerer slik at hver rett har en fargekode som angir prisen. På den måten kan gjestene hele tiden ha full kontroll over akkurat hvor mye de har spist for. Med jevne mellomrom vil det dessuten bli arrangert ”Blue Monday”, hvor fargene på alle rettene endres til blå og prisene settes ned.

Morsomt og lekent
Restauranten satser også på å arrangere andre spennende aktiviteter, slik som sushiskole for barn, hvor de kan lære seg å både like og lage den japanske retten.

– Vårt motto er ”fast, fun and fresh”, og for oss er det viktig at det vi driver med er morsomt og lekent. Nylig testet vi blant annet ut å levere sushi med droner på en av Yo! Sushi-restaurantene i London, forteller avdelingsleder Reza.

I tillegg til fersk sushi, kan du hos Yo! Sushi også få andre retter sik som nudler, supper og salater – og da med både kylling og grønnsaker i tillegg til fersk fisk.

Telefon: 21 52 52 90
Her finner du åpningstider

Yo Sushi