fbpx [

Iskald glede hos Ben & Jerry’s

Kjøp deilig iskrem fra amerikanske isbaren i midten av Østbanehallen.

Isbaren på Ø er den amerikanske iskremprodusenten Ben & Jerry’s fjerde i Norge. Hallens besøkende kan velge mellom iskrem i alle slags farger og smaker – alltid iblandet store biter av blant annet sjokolade, nøtter og virvler av karamell og sjokolade.

– For Ben & Jerry’s er det viktig at det er en historie bak alt vi gjør, og alle smakene vi tilbyr har blitt til gjennom mye prøving og testing, forteller Sara Sundström, som er daglig leder for Ben & Jerry’s Scoop Shops.

Historien bak selskapets mange uvanlige smakskombinasjoner knytter seg til Ben Cohen som grunnla Ben & Jerry’s sammen med Jerry Greenfield i 1978. Ben manglet nemlig smakssans, og var derfor opptatt av å lage iskrem med mye tekstur og farge.

Snill produksjon
Ben & Jerry’s visjon er å lage den aller beste isen på den aller snilleste måten. Det gjør de blant annet gjennom bærekraftig og klimanøytral produksjon, bruk av frittgående høner og Fairtrade-sertifiserte ingredienser. Alt for å forbedre livet til bøndene, styrke lokalsamfunnet råvarene hentes fra, og for å beskytte miljøet. I tillegg går ti prosent av selskapets overskudd til veldedige formål.

– Et godt eksempel er hvordan Ben & Jerry’s samarbeidet med Word Wildlife Foundation (WWF) om iskremsmaken ”Nordic Water Peace”, hvor en del av inntektene bidro til å holde norskekysten ren for oljesøl, sier Sundström.

Ø_6FEB2015_mg_8438-web
Fra sin sentrale plassering i midten av hallen serverer Ben & Jerry's iskalde fristelser.

Spennende utvalg
Alt Ben & Jerry’s produserer skal være av høyeste kvalitet. Isen fornyes også jevnlig, og hvert år kommer det inn opp til tre nye smaker, mens noen gamle smaker går ut.

På Ben & Jerry’s i Østbanehallen finner du også frozen yoghurt fra Dugg.

Ø_6FEB2015_mg_8417-web
Mye spennende å drysse over iskremen eller yoghurten hos Ben & Jerry's.
459A4605

Telefon: 476 54 806
Her finner du åpningstider