fbpx [

Kullgrillet kjøtt hos Opland Burger & Steak

I Østbanehallens andre etasje kan du nyte burger og biff av høyeste kvalitet rett fra kullgrillen.

Birgit Opland og Morten Nygård står bak nysatsingen Opland Burger & Steak på Østbanehallen. Duoen skriver også bøker og holder foredrag om god atmosfære og kjærlighet til livet og arbeidsplassen. Restauranten på Ø vil i stor grad bli en videreutvikling av denne filosofien.

– Vi legger hjertet i alt vi gjør, og det skaper en helt egen atmosfære i restaurantene våre. Det at vi som eiere er så tett involvert i driften av spisestedene gjør at vi klarer å bringe inn en personlig dimensjon, sier Birgit Opland.

Burgere og biff på kullgrill
Menyene på Opland Burger & Steam er utformet som gamle papiraviser med historier om råvarenes opprinnelse, og gjestene kan blant annet velge mellom saftige burgere og møre biffer av storfe som har beitet på fjell og vidder i Norge.

– Vi ønsker å skape historier med maten vår, og samtidig vil vi gjøre folk bevisste på matens reise, forklarer Opland.

Kokketeamet har utviklet en helt særegen meny med amerikansk-norsk smak – hvor de fleste rettene tilberedes i en Josper-kullgrill.

– Her er ingenting er overlatt tilfeldighetene. Grillen av ypperste klasse, kullet vårt er importert fra Argentina, og resultatet er kjøtt med en helt fantastisk aroma, forklarer Opland.

O_Portretter_19jan_mg_5429-web
Birgit Opland står sammen med Morten Nygård bak nysatsingen Opland Burger & Steak.

Utsikt fra andre etasje
Opland Burger & Steak har en særegen posisjon som eneste leietaker i hallens andre etasje, og mens gjestene venter på å få sin burger eller biff kan de skue utover folkelivet under seg.

– Alt som har blitt gjort av oppussingsarbeider her i Østbanehallen har blitt gjort med tanke på å hedre byggets fredede arkitektur, og vi føler oss priviligert som får ha lokaler hvor man virkelig kan ta det hele innover seg, sier Opland.

Interiøret på Opland Burger & Steak har en miks av det klassiske uttrykket til Østbanehallen og mer moderne elementer. Blant annet er baren laget av stål for å se ut som et gammelt lokomotiv. Det finnes også to møterom som kan leies til konferanser eller lunsjmøter.

Telefon: 22 17 9400
Her finner du åpningstider
Vi tilbyr Take Away via Foodora.