fbpx [

Kunst i Østbanehallen: Galleri Oslo Ø har åpnet

Oslo Ø er et nytt utstillingsrom for moderne kunst hos oss i Østbanehallen. Galleriet vil være en arena for Oslobaserte kunstnere, der de kan jobbe med prosjektbaserte pop-up utstillinger. Frem til 25. mai kan du se utstillingen til Marisa Ferreira.

2017-03-25 12.20.25_

Utstillingen til Ferreira blir omtalt som fargerik, leken og tredimensjonal. Kunstneren, som er født i Portugal har bodd og arbeidet i Oslo siden 2008. Tidligere har hun blant annet laget kunstprosjekter både i Norge og internasjonalt, og nå kan man altså beundre hennes fargerike verker i Østbanehallen.

Kombinasjonen av mat og kultur er noe vi i Østbanehallen liker godt. Med åpningen av det nye galleriet kan vi tilby en matbit i hyggelige omgivelser kombinert med spennende kunst.

Åpningstider:

Mandag – Lørdag: 09.00 – 18.00

Søndag: 10.00 – 16.00