fbpx [

Bli en sushimester med kurs hos Yo!Sushi!

Vil du imponere venner, familie eller partneren med hjemmelaget sushi neste gang du inviterer til middag? Da bør du melde deg på sushikurs hos Yo!Sushi! i Østbanehallen.

Kurset passer ypperlig for både par og vennegjenger. Kurset varer i ca. to timer og inneholder både opplæring og informasjon om japansk matkultur, samt en innføring i hvordan man lager japansk ris og forskjellige typer sushi – fra maki og hand rolls til nigiri.

Som deltaker på kurset får du også spise sushien du lager underveis, 15% rabatt på mat ved ditt neste besøk og du får med en profesjonell sushi rulle-matte. Kurset er tilpasset grupper fra 4 til 9 deltakere. For barn mellom 8 – 13 år finnes det også en kortere variant av kurset som varer i ca. en time.

I tillegg kan du kjøpe med en sushi making kit for 299 kroner. Pakken inneholder en informasjonsguide til hvordan man lager sushi steg for steg, i tillegg til alt utstyret du trenger for å lage sushi hjemme.

Kurset koster 399,- for voksen og 249,- for barn.

Meld deg på ved å sende en mail til yosushi.oslo@ssp.no eller ring 21 52 52 90