fbpx [

Ny kjøkkensjef hos Opland: Skal lage Oslos beste burger

Opland Burger & Steak har fått ny kjøkkensjef. Og det er ikke hvem som helst som skal styre kjøkkenet på restauranten fremover. Karen Hevrøy har bakgrunn fra både finans og matstudier i London, og kommer senest fra jobben som soussjef på Grand Hotel.

– Opland Burger & Steak har et ”farm to table” konsept som appellerte veldig til meg. Alt skal være ekte, lokalt og ærlig. Kjøttet vi bruker kommer til og med direkte fra Opland gård. Da får man også de beste burgerne, forteller Karen entusiastisk.

Hemmeligheten bak en virkelig god burger er nettopp enkelhet, gode råvarer og ærlighet. I tillegg hjelper det godt med en Josper kullgrill, som får frem aromaene i kjøttet på en unik måte. Alt dette er en selvfølge hos Opland, og noe Karen gleder seg til å videreutvikle.

– Min visjon for Opland kommer til å bli tydelig i tiden fremover. Jeg ønsker å videreutvikle det lokale og norske. Da handler det om å bruke lokale råvarer, men med en ny vri. Hvem vet, kanskje det er på Opland jeg skaper den sjette smaken? fortsetter Karen og sikter til de fem velkjente smakene som allerede eksisterer.

Men det er ikke bare burger Karen ser frem til å lage til Oplands gjester. Menyen er variert og tilpasset, nettopp for at store grupper og gjester med forskjellige allergier og preferanser skal være ivaretatt og fornøyd.

– Nå i sommersesongen gleder jeg meg til å lage Steak-sandwicher, salater og spennende supper i tråd med visjonen om å lage retter basert på sesong og lokale råvarer. Hos Opland får jeg mulighet til å utforske mange sider av kokkekunsten, fortsetter Karen.

Birgit Opland. Grunder og eier av Opland Burger & Steak gleder seg til å se resultatene av Karens arbeid.

– Vi gleder oss veldig over å få Karen på plass. Ikke bare har hun en fantastisk spennende bakgrunn fra både finans og gastronomi, hun har også lidenskap for det hun driver med. Hos oss på Opland er det lidenskapen som står i fokus, enten det er lidenskap for råvarer, burgere, steaks eller supper. Rett og slett lidenskap for mat.

Kom innom Opland Burger & Steak i Østbanehallen. Vi har også en egen coctailbar, perfekt til en pre-drink eller after-drink etter et bedre måltid.