fbpx [

Olivia Pronto lager middagen for deg

Visste du at populære Olivia Østbanehallen har en sjarmerende lillesøster? Olivia Pronto ligger rett ved siden av og legger sin stolthet i raske måltider av høyeste kvalitet. Perfekt for deg som er på farten, eller vil ta med deg noe ekstra godt i parken eller på stranden i sommer.

– Vi har vår egen servering og egen meny med fokus på herlige italienske retter som er tilpasset lunsj og middagsgjester med dårlig tid, pendlere som ønsker take-away eller de som ønsker en litt bedre piknik i parken. Vi kaller det ”Slow food goes fast”, for selv om vi kan servere deg raskt – tar vi matlagingen på høyeste alvor og bruker blant annet 48 timer på å lage deigen til vår signaturrett Pizza Al Taglio, sier Henriette Nicoline Smith, daglig leder i Olivia Import.

 

I tillegg til Pizza, Foccacia og salater, er kanskje det aller beste med Olivia Pronto deres middagspose – ”Cena porta a casa”. Perfekt om du vil invitere en date, familien eller venner på middag. Middagsposen fra Olivia Pronto inneholder en skikkelig italiensk tre-retter for to personer, der alle ingrediensene kun trenger enkel tilberedning eller oppvarming når du kommer hjem.

 

– Middagsposen er et konsept vi er veldig fornøyd med å kunne tilby. Ikke bare får gjester anledning til å imponere litt ekstra på hjemmebane, men vi får også anledning til å dele av vår kunnskap om det italienske kjøkken og kommer gjerne med gode tips til anretning og servering. I tillegg har vi et bredt utvalg av italienske drikkevarer, slik at den italienske aftenen blir perfekt, avslutter Henriette.

 

Middagsposen varierer fra uke til uke, men felles for alle er at de er enkle å tilberede, har kun de beste råvarene og det går kjapt fra du bestiller til du har posen i hånden.

 

Enten du vil ha med deg en ekstra god middag med hjem, spise en hyggelig lunsj eller middag med gode venner, eller nyte et glass med kollegaer har Olivia Pronto noe for deg.

IMG_3910