fbpx [

Det er vi som ønsker velkommen til Oslo

- De som har bodd i Oslo i mange år, kjenner naturligvis byen godt. Men de har gjerne opparbeidet seg egne favorittsteder. Våre eksperter kjenner til stedene du kanskje ikke vet om fra før, og kan gi deg tips slik at du som Osloboer også blir en god Osloambassadør når du får besøk av venner eller familie fra utlandet eller utenfor Oslo, forteller Synne entusiastisk.

IMG_2096
Synne Myhre, foto: Multiq

Mange nasjonaliteter gir spennende arbeidsmiljø

Med sin sentrale beliggenhet er Østbanehallen og Oslo Visitor Center gjerne det første som møter turister som ankommer Oslo. De seneste årene har mengden økt og profilen på turistene endret seg. Det stiller også krav til guidene hos Synne.

– Det er klart at når det kommer så mange som 160 nasjonaliteter på besøk til besøkssenteret hvert år, så må også vi som jobber med vertskap ha forståelse for og kunnskap om et stort utvalg kulturer og behov. Derfor ansetter vi folk fra hele verden. Dette gir oss en imponerende språklig variasjon, men også muligheten til å skreddersy gode tips til hver enkelt besøkende som kommer innom oss. I tillegg gjør jo dette at vi har et fantastisk spennende arbeidsmiljø, og lunsjpraten vår er nok noe annerledes enn på en del andre arbeidsplasser, fortsetter Synne.

Oslo er trendy

Med fremveksten av stadig nye kritikerroste restauranter, internasjonalt fokus på det nordiske kjøkken, nordisk arkitektur og ikke minst norsk musikk, ser Synne en økende grad av turister som kommer til Oslo for å oppleve noe nytt og trendy.

– Med Øya festivalen, Maemo, Operaen og The Thief som noen av de fremste eksemplene på norsk kultur, mat og arkitektureksport har Oslo virkelig begynt å få fotfeste som en kul reisedestinasjon. Dette bidrar til at vi de seneste årene også tilbyr aktiviteter og opplevelser som ikke er helt A4. For eksempel Skam-guide, Harry Hole-Tour og muligheten til å oppleve Oslo med kajakk eller sykkel. Det har aldri vært morsommere å jobbe med norsk reiseliv og selvfølgelig Oslo spesielt, avslutter Synne.

Enten du er ny i byen, på besøk eller har bodd her lenge. Kom innom Synne på Oslo Visitor Center i Østbanehallen for gode tips, råd og en hyggelig prat.