fbpx [

Book møterom på Opland Burger & Steak

Har du behov for et sted å ha møter, firmafesten, eller kanskje det frister med en workshop utenfor kontoret med god mat og bevertning?

På Opland Burger & Steak, som er lokalisert på Mesaninen i Østbanehallen, kan du nå booke moderne møterom i deres lokaler, eller leie Opland BAR til et firmaarrangement.
Den sentrale plasseringen i Østbanehallen gjør at man enkelt kan komme til og fra med tog eller buss, samt at man er midt i sentrum med kort avstand til Karl Johan og Barcode.

Møterommet er privat plassert i enden av restauranten og har plass til ca. 16 personer. Her finnes både en stor TV med alle tilkoblingsmuligheter, dataoverføring og gratis Wifi. Rommet er moderne og lyst og passer både til bedrifter og privatpersoner.

Du får også mulighet til å velge blant alle Opland Burger & Steak sine herlige retter og maten blir laget med de beste råvarer, servert raskt og til ønsket tidspunkt. Book et møte med dine forretningsforbindelser, kollegaer eller kunder, til både frokost, lunsj og middag.

Opland BAR er lokalisert på det nederste nivået og har en kul og avslappet vibe. I baren serveres det drinker og snacks, perfekt tilpasset hverandre. Her kan du invitere både kollegaene til temafester med øl og burger testing, eller arrangere en firmafest for kunder.

For å booke møterom eller Opland BAR, send en forespørsel til booking@burgerandsteak.no.
Booking av rom kan også gjøres her http://burgerandsteak.com/motebooking/
Åpningstider:
Mandag – Lørdag
11:00 – 22:00

På forespørsel kan møterommet kan bookes fra kl 8.00 .

Søndag
12:00 – 21:00

Kjøkkenet stenger 22:00.

opland_burger-23
Opland BAR - lei området til din neste firmafest
opland_burger-15
Møterommet ligger privat innerst i restauranten, med mulighet for å lukke dørene.