fbpx [

Vinn hotellweekend og restaurantbesøk!

Vi ønsker gjester fra hele landet velkommen til Oslo. Enten det er første gang du er i Oslo, eller har vært her mange ganger før, men kanskje ikke oppdaget oss enda.

Nå har du mulighet å vinne en langweekend på Østbanehallen med hotell, middag og Oslo Pass til en verdi av 5290,-

Siden Østbanehallen er inngangsporten til Oslo, har Oslo Visitor Center sin lokasjon her, hvor de kan guide deg til Oslos skjulte perler, eller hjelpe deg med billetter og sightseeing. Comfort Hotel Grand Central er også strategisk plassert her, slik at du kan gå rett fra flytoget og til innsjekk på hotellet. Her vil du sove godt i to netter, med muligheten til å se og føle deg som en stjerne på det prisvinnende hotellet.

Den heldige vinneren kan selv velge hvor man har lyst å spise de to kveldene de bor hos oss. Vi har vi et bredt utvalg restauranter, fra italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, japansk mat på Yo!Sushi, gastroretter og brygg på Royal Gastropub, nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak. Rett og slett noe for en hver smak. Og du, fra mai til september har de fleste restaurantene uteservering. Om været derimot ikke viser seg fra sin beste side eller du besøker oss om høsten eller vinteren, vil uansett den hyggelige hallen gi deg utestemning, inne.

Østbanehallen byr også på shopping. Så om du derimot er på en rask gjennomreise, eller skal besøke familie utenfor Oslo, kan vi by på et utvalg butikker med fine gaver eller mat du kan ta med deg. Fra nydelige oljer på Olivenlunden 1830, parfymer hos L’occitane, mat og ferskvare hos Flavours Food Market, til sjokaldekonfekt hos Dropsen. I tillegg har det nettopp åpnet et nytt galleri hos oss, så om du er interessert i kunst kan Oslo Ø friste med pop-up utsilinger fra Oslobaserte kunstnere.

Hele hallen, med alle restauranter og butikker har åpent alle dager, hele året.

Premien har en totalverdi 5290,- på som inkluderer:

  • Hotell: to netter for to personer på Comfort Hotel Grand Central til en verdi av ca. 2500,-
  • Middag x 2: Gavekort (verdi 1000,-) på valgfri restaurant på Østbanehallen.
  • OsloPass: to Oslopass fra Visit Oslo til en verdi av kr 790,- gir deg og din venn tilgang til byens museumer i 24-timer.

 

Den heldige vinneren kan selv bestemme når premien skal brukes innen 1/7-2018. Booking av hotell må skje senest 4 uker før ønsket dato og er avhenging av tilgjengelighet på hotellet. Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes 28/8, vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på nettsiden. Vinneren må være bosatt i Norge.