fbpx [

En royal hotellopplevelse

Ønsker du deg kongelig standard på hotellovernattingen? Book ett opphold på Comfort Hotel Grand Central sin unike Konge-suite.

På suite nummer 232 på designhotellet på Østbanehallen kan du nemlig booke deg inn på det som tidligere har vært kongens private venterom på sentralstasjonen. Rommet har også vært det fasjonable hovedkontoret til jernbanedirektøren. Her ligger det med andre ord historikk fra noen av Norges mest betydningsfulle mennesker i veggene.

 

Oslo Sentralstasjon ble bygget allerede i 1854, men Comfort Hotel Grand Central stod ferdig i 2012. Hotellet ble ombygget med hensyn til byggets struktur og egenart. Der var Konge-suiten på ingen måte noe unntak; rommet er faktisk pusset opp i samarbeid med Riksantikvaren, fordi interiøret er fredet. Restaureringen krevde mye; men alt arbeidet har gjort rom 232 til ett av de aller mest populære av de 170 rommene på hotellet.

 

De gamle detaljene er bevart i kombinasjon med nøye utvalgte møbler fra blant annet Kare Design. Rommet føles moderne og trendy. Kongerommet var derfor et naturlig valg når Alexandra Joner trengte en location til en av sine musikkvideoer.

 

Denne suiten er perfekt for ett royalt opphold, men designhotellet har også suiter med tema som rock, rosa, industrielt design og Don Draper. Så du finner garantert noe som passer til din spesielle anledning!

 

Book i dag?

Bestill rom: Comfort Hotel Grand Central

Telefon: +47 22 98 28 00

E-post: co.grand.central@choice.no

Adresse: Jernbanetorget 1, Østbanehallen 0154 Oslo, Norge

Instagram: @comfortgc

Facebook: Comfort Hotel Grand Central