fbpx [

OSLO S har lansert app

Finn mange spennende tilbud fra de forskjellige resturantene og butikkene i Østbanehallen i den nye Oslo S appen.

Oslo S er stolte av å presentere sin splitter nye APP som er laget eksklusivt for medlemmer av kundeklubben deres. Ved å benytte god teknologi blir Oslo S mer tilgjengelig og fleksibel for besøkende, og gjør det lettere å finne informasjon du leter etter. I tillegg bærer det med seg mange fordeler å være medlem i kundeklubben: medlemmene mottar bl.a. skreddersydde tilbud og eksklusive invitasjoner til eventer og opplevelser. I appen finner du flere fantastiske tilbud fra de ulike restaurantene og butikkene i Østbanehallen.
Appen passer til både iphone og android.

Akkurat nå ligger det eksklusive tilbud i appen kun for deg som medlem.

Er du ikke medlem? Registrer deg her: https://member.bstcm.no/oslo-s