fbpx [

Ensomt juletre søker gaver

Bli med å gjøre julen litt bedre for de som ikke har det så fint i julen. Legg en gave under treet i hotellobbyen på Comfort Grand Central og

Julen er tiden for å kose seg, være med venner, familie. Det er tiden for tradisjoner, for glede og for å være sammen. Dessverre har ikke alle en fin jul. Nordic Choice Hotellene har derfor en juletradisjon; Ensomt juletre søker gaver. Dette er en kampanje hvor de inviterer deg til å legge gaver under juletrærne i hotellobbyene – så du kan gi litt til de som ikke har det så bra.

For hver gave som samles inn gir Nordic Choice 10kr til UNICEF sitt arbeid med å beskytte barn utsatt for menneskehandel. Årets gave på Comfort Grand Central i Østbanehallen går til barne- og ungdomsklinikken ved Ullevål Sykehus.

I fjor samlet hotellene i kjeden inn totalt 52 050 julegaver og 106 000 kroner i gavekort til mennesker som trenger det i lokalmiljøet.

Om du ønsker å gi, merk gaven med kjønn og alder (0-18 år) og legg den under treet i hotellobbyen.