fbpx [

Julegavetips fra Østbanehallen

Snart julaften og i Østbanehallen finner du mange fine julegaver! Hva med en stor kurv med masse god mat fra Flavours Food Market til matelskeren? Eller en velværegave med produkter fra L'Occitane til hun som fortjener å bli skjemt bort? Sjekk ut listen nedenfor og få masse gode tips til årets julehandling!

 

Julegavetips Østbanehallen

Julegavetips!
1
. Vår gode kaffebar STEAM har masse finne gavepakker som er perfekte julegaver. Julekaffe og sjokolade fra Lindt til kroner 179,-. Hvem hadde ikke blitt glad for denne gaven? 2. Tips til en velværepresang er produkter fra L’Occitane. Denne pakken Best of Provence inneholder: Shea shower oil 250ml, Verbena håndvask 300ml, Shea håndkrem 30ml, Lavendel badeskum 100ml og Aroma repairing shampoo 75ml. Verdi: 565,- 3. Noen som elsker en kopp te? Da er denne esken fra Tetøsene fra Flavours Food Market kr 198,- perfekt! 4. Italienske fristelser fra Italia får du hos Olivia – hva med å kjøpe et gavekort til en venn? Nå selger de også sine egne produkter, blant annet denne gavepakken med masse godbiter fra pasta til sjokolade, og koster kr. 449,- 5. Noe søtt? Dropsen har masse sjokolade! Disse sjokoladenebitene er også perfekte å henge opp som pynt på juletreet, eller kanskje noe å putte i nissestrømpen?

Julegavetips Østbanehallen

Gaver til den som har alt!
1. Julekaffe er alltid en hyggelig gave. Hos STEAM får du 2 poser julekaffe, pakken pent inn i en gavepose til kr 199,- 2. Mange har nok ny bil på ønskelisten… gi heller en smakful sjokoladebil fra Dropsen til kr 149,- Litt billgere enn en ekte. 3. Den klassiske, italienske julekaken Panettone får du kjøpt hos Olivia til kr 199,- Kommer i flott innpakking, så dette er også en fin gave å gi bort! 4. En eksklusiv gave finner du hos L’Occitane. Gavepakken IMMORTELLE DIVINE – COMPLETE ANTI AGE FACE CARE SET til 1999,- (verdi 2357,-). Det er den komplette anti-age hudpleiesettet som jobber med å redusere tegn til aldring i huden og gi en ungdommelig glød.

ROM 0027_Produktcollage_rod

Noe for alle!
1.+4. Flavours Food Market har masse deilige matvarer og her finner du blant annet Rabarba-gløgg som vi absolutt anbefaler. Enten til deg selv eller som en gave å gi bort. Pris 219,- / Eller denne supre samleboksen, med et assortert utvalg av 5 «julet-te» vintersmaker som varmer godt i kroppen på kalde dager. Fra Tetøsene, kr 198,- 2. Gi bort kroppspleie som dufter av delikate og feminine kirsebærblomster. DELICATE CHERRY BLOSSOM BATH & HAND SET til 399,- fra L’Occitane. Den perfekte julegaven til kjæresten, ei søster eller ei venninne. 3. Nam nam… gavepose med produkter fra Olivia til kroner 249,-

ROM 0027_Produktcollage_blaa

Noe for liten og stor!
1. + 2. For kun 79,- får du en deilig håndkrem fra L’Occitane. Kommer i flere dufter. De har også et kjempe stort utvalg gavepakker med deilige produker, også for menn! FRESH L’HOMME COLOGNE CÉDRAT PERFUME SET FOR HIM 699,- (verdi 837,-)  3. Til de som elsker kaffe: Chemex brygger kommer i flere størrelser, og alle får du på kjøpt hos STEAM midt i Østbanehallen. 4. Gaver som kan spises er alltid en vinner. Flavours Food Market har en stor ferskvaredisk og masse fine produkter som er perfekte julegaver. De har også ferdige kurver med masse godt i, som denne til kr 1599,-. Julegaven som henter frem smilet! 5. For de minste (og største?) i familien er en god kopp kakao alltid vellkommen. Hos STEAM får du gavepose med 2 poser kakao, i en fin gavepose.

ROM 0027_Produktcollage_gul

Leter du etter gave til rundt 100 kroner?
1. Hva med en pakke te fra Tesøsene? Flavours Food Market har et stort utvalg til kr 109,-  2. Olivenlunden 1830 har de perfekte gavene til de som liker å lage mat. Her finner du produkter i alle prisklasser. Dette settet består av Chilliolje, Urtesalt og Mango-balsamico (kr 357,-).  3. + 4. Hos Flavours Food Market finner du flere gavepakker som de har satt sammen. I en av dem er det kaffe, sjokolade og termos (449,-). Den andre består av masse gode oster, kjeks og marmelade. kr 599,-

ROM 0027_Produktcollage_gronn

Gaver til alle!
1.
 Pasta til den som elsker Italia! I denne gaveposen fra Olivia finner du deilige italienske produkter (kr 189,-), perfekt gave til pastaelskeren. 2. Noen som er ekstra glad i sjokolade og nisser? Dropsen har sjokoladenisser i alle størrelser og fasonger – bokstavelig talt en søt gave, fra kr 39,- 3. Verbana tro gavesett til kr 219,- fra L’Occitane er fin gave til ei venninne! 4. Hos STEAM får du servert eplegløgg med lunsjen. Eplegløggen med 2 glass til kr 229,- er også en fin gave å gi bort! 5. Sjokoladeelsker? Dropsen har masse sjokolade og disse bitene er perfekte å henge opp på juletreet, eller som pynt på julegavene.