fbpx [

Smaken av Vinter: Bli med på Smaksturer

Bli med på en helt unik smaksopplevelse. Under Smaken av Vinter har du muligheten til å teste ut utvalget på restaurantene våre, på en enkel og morsom måte. Sjekk ut de forskjellige smaksturene, og meld deg på!

Ta med deg venner eller familie til en sosial kveld, prøvesmak de forskjellige høstrettene og kos dere i de flotte omgivelsene i Østbanehallen – vi kan love at både sulten og tørsten blir slukket.

Vi forflytter oss fra sted til sted under turen. Hver tur har et begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute. Hver tur varer ca 2,5 time.

Aldersgrense: 18 år.

Vegetar

I Østbanehallen har vi noe for hver en smak og preferanse. Nå har du muligheten til å utforske utvalget av vegetartilbud på alle våre restauranter. Under Smaken av Vinter inviterer vi til smakstur: vegetar. Spis med god samvittighet!

Når: Tirsdag 6. Februar, kl.18:00 – 20:30.
Pris: 250,- per person.

Turen har plass til 12 personer, så det gjelder å være rask.

Påmelding skjer ved å sende navn på person(er) som ønsker å være med, til melissa@dinamo.no. Merk emnet ”Smakstur Vegetar”. Bindende påmelding.

Sjekk ut facebook eventet her.

Smak av vinter

I Smak av Vinter har du mulighet til å oppleve Østbanehallen og restaurantene på en helt ny måte. Test ut de forskjellige stedene, på en enkel, morsom måte og rask måte.

Vi drar innom alle restaurantene, får prøve retter inspirert av vinteren og kanskje kommer det noen overraskelser på turen?

Når: Torsdag, 8.februar, 18:00 – 20:30
Pris: 250,- per person.

Turen har plass til 12 personer, så det gjelder å være rask.

Påmelding skjer ved å sende navn på person(er) som ønsker å være med, til melissa@dinamo.no. Merk emnet ”Smakstur Smak av Vinter”. Bindende påmelding.

Havets smaker

Ta med deg venner eller familie til en sosial kveld – Bli med på «Havets Smaker»!
Dette er en smakstur hvor vi drar innom Fjøla og Yo!Sushi, hvor du får mulighet til å oppleve en helt unik smaksopplevelse, med retter inspirert av havet.

Kvelden starter på Yo!Sushi med forrett. Du får testet ut diverse fra menyen, og noe musserende i glasset fra Nøgne Ø. Deretter fortsetter turen til Fjøla hvor hovedretten og desserten venter. Her blir det et skikkelig festmåltid med en passende hvitvin, og en frisk og syrlig dessert.

Når: Onsdag 7. februar, kl.18:00
Pris: 445,-. Betaling skjer på Fjøla.

Det er plass til 16 personer, så her gjelder det å være raskt ute.

Påmelding skjer ved å sende navn på person(er) som ønsker å være med, til Linn.Olsen@ssp.no. Merk emnet ”Smaken av Vinter”. Bindende påmelding.

Sjekk ut facebook eventet her.

Smak av Italia

Bli med på en sosial helaften hos Olivia og Bella Bambina – de to italienske restaurantene i Østbanehallen.

Dette er en smakstur inspirert av Italia! Olivia har spesialisert seg på pizza og Bella Bambina lager en fantastisk pasta. I løpet av kvelden vil du få både forret, to hovedretter, dessert og noe godt i glasset. Middagen starter hos Bella med en forrett og hovedrett, før vi beveger vi oss videre til Olivia, for å avslutte med hovedrett og dessert. Ta med venner, familien eller kjæresten og bli med på en unik restaurant opplevelse.

Når: Onsdag, 7.februar, 18:00
Pris: 380,-. Betaling ved ankomst.

Det er plass til 20 personer, så her gjelder det å være raskt ute.

Påmelding skjer ved å sende navn på person(er) som ønsker å være med, til melissa@dinamo.no . Merk emnet ”Smak av Italia”. Bindende påmelding.

Sjekk ut facebookeventet her.

Burger og Brygg

Bli med på Burger og Brygg hos Opland Burger & Steak! Test ut utvalget til Opland Burger & Steak på en enkel, spennende og morsom måte. Ta med deg venner eller familie til en sosial kveld, prøvesmak de forskjellige rettene og test ut brygget. Det blir garantert en koselig kveld.

Når: Onsdag 7. februar, kl.19:00.
Pris: Pris per pers: 299,-
Dette inkluderer 3 forskjellige retter, inkl. øl.

Meld deg på ved å sende navn på person(er) som ønsker å være med, til booking@burgerandsteak.no, med emne «Burger og Brygg». Eller ring 22 17 94 00. Bindene påmelding.

Sjekk ut facebook eventet her.