fbpx [

En Royal Brunch

Velkommen til en Royal opplevelse. Helt i hjørnet av hallen, ved siden av trappen finner du Royal Gastropub.

Med shuffleboard, stort utvalg av øl og råvarer fra øverste hylle kan gastropuben i hjerte av Oslo friste de fleste. Men det er ikke bare lunsj, middag og after work som gjelder her. Med ny og utvidet brunsjmeny er tiden inne for å nyte et godt og hyggelig helgemåltid med gode venner.

Råvarene på den nye brunchmenyen er hentet fra øverste hylle og de nye rettene er tilpasset en hver smak. Enten man vil ha klassisk Brunch platter, Fritatta med bacon og feta ost og Bacon & egg eller den mer nordiske varianten smoked salmon sandwich. Men stikkordet når det kommer til brunch er ikke bare god mat, det er også gode venner og god stemning. Selv om du må ta med venner selv, garanterer Royal de resterende ingrediensene.

Mottoet til Royal ”Be Royal to Yourself – and others”, stammer fra både kvaliteten på alt fra mat til brygg, men det har også et historisk sus –  Det er nemlig slik at Royal ligger i det som var kongens venteværelse da Østbanehallen fungerte som en togstasjon.

Royal har ikke bare et historisk lokale, de har også Østbanehallens største utvalg av øl med blant annet mange sorter fra Amundsen Bryggeri og det er bare å spørre hvem som helst av de som jobber der; de kan sitt brygg. Menyen på Royal er designet til å passe med forskjellige typer øl, og det er fokuset på kvalitet, og stemning som gjør Royal til et fint sted å være.

Royal er åpent mandag til onsdag 11.00 – 00.00, torsdag til lørdag 11.00 – 01.00 og søndag 12.00 – 23.00.

Book bord her.