fbpx [

Ekte og ærlig hos Opland Burger & Steak

På Opland Burger & Steak finner du smakene du leter etter - Velkommen til en smaksopplevelse av de sjeldne.

Med et bredt utvalgt burger-, vegetar- og steakmenyer har Opland Burger & Steak noe for hver en smak. Fokuset på kortreist mat og kvalitetsråvarer gjør at Opland tar deg med på en smaksopplevelse av de sjeldne. Ikke bare kan de friste en hver kjøttelskers hjerte, Opland har også noe for en hver preferanse.

Hos Opland ønsker de å gi gjestene sine ekte, ærlig og kortreist mat. Du finner også et bredt utvalg laktose- og glutenfritt brød, i tillegg til et vegetar- og vegansk alternativ. Kom innom og prøv blant annet vegetarburgeren deres!

Uansett om du er i humør for en saftig burger, en grillet entrecôte eller bare en rolig salat, så er det på Opland du bør være. Hos Opland kan du spise en kjapp lunsj, en langtrukken middag eller bare ta et glass i baren. For å kunne råvarene rettferdighet, griller de kjøttet på en Josper-kullgrill. På denne måten får de fram de fantastiske smakene og aromaene. Ta med familien på en real Josper-steak middag!

Men de byr ikke bare på smaksrike retter. I Opland BAR i første etasje, serveres det Craft cocktails og flere typer Craft Beer. Hjemmelagde produkter gir alltid en ekstra touch og smak. Hver fredag arrangeres det også Afterwork, med musikk, DJ og god stemning.

Alle veier og togskinner fører til Østbanehallen, så invitert til møte på Opland. Her kan du leie et moderne møterom til både bedrifter og privatpersoner, hvor du kan booke frokost-, lunsj- og middagsmøter med dine forretningsforbindelser. Les mer om booking av møterom her. 

Sjekk ut åpningstider og booking av bord, her.

Følg dem også på facebook og instagram: @oplandburgerandsteak

Velkommen!