fbpx [

Middagsposer hos Olivia Pronto

Hvorfor lage middag når du kan få med deg ukens middagspose fra Olivia rett hjem? I posen finner du italienske retter bestående av friske, italienske råvarer!

Cena porta a casa – middag du tar med deg hjem! Hos Olivia Pronto på Østbanehallen byr de på varierende middagsposer for deg som ønsker å nyte et Olivia-måltid hjemme. Kjøp en 3-retters middag for to personer, med varierende innhold fra uke til uke.

Middagsposene består alltid av deilige, italienske råvarer og retter laget av deres flinke kokker. Nyt et autentisk italiensk måltid hjemme alene eller med noen du er glad i. Pronto e Perfetto kaller de det!

Kom innom i Pronto avdelingen på Østbanehallen og spør etter Middagspose. De forbereder og pakker ingrediensene og rettene slik at du kan ta det med deg hjem – rykende fersk!

Kan også fås kjøpt på Foodora.no

Buon appetito!