fbpx [

Påsken i Østbanehallen

Østbanehallen er et knutepunkt og en naturlig møteplass i påsken – enten du skal ut og reise eller tilbringe ferien i Oslo. Samtlige av våre restauranter og spisesteder holder åpent hele påsken, inkludert helligdagene.

Matmarked i påsken

Mangler du noe til påskemiddagen? Flavours Food Market holder åpent flere av påskedagene. Hos det 500 kvm store matmarkedet står ferskhet og kvalitet i fokus og har alt du trenger for å gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige – fra ferske bakervarer til salat, frukt og grønt og kjøtt, fisk og oster. I tillegg har butikken et bredt utvalg av øl og det du ellers måtte ønske av drikke. Alt fra de beste leverandørene!

 

Det beste påskegodtet

Sjokoladespesialisten Dropsen tilbyr mer enn 1500 forskjellige sorter sjokolade og konfekt – fra hele verden. Dette gjør butikken perfekt for alle som vil kose seg litt ekstra i påsken – eller ønsker å gi bort en flott gave til noen!

Mat til reisen

Butikkene og restaurantene i Østbanehallen tilbyr gode måltidsløsninger for deg som er på gjennomreise i påsken. På Olivia Pronto kan du få med deg et raskt og kjempegodt italiensk måltid på farten. Flavours Food Market tilbyr varmt og kaldt, fra bakevarer til salat- og yougurtbar, ferskpresset juice og smoothie, frukt og grønt og et rikt utvalg ferdigretter. Steam kaffebar sørger for at du har den beste, ferskbryggede kaffen til reisen. Har du tid til å sette deg ned kan du blant annet følge med togtidene på skjermene på Royal Gastropub.

 

Bypåske

Samle venner og familie og finn påskeroen i den avslappende og hyggelige atmosfæren i Østbanehallen. Hos restaurantene våre finner du garantert noe du liker. Du har også mulighet til å utfordre vennene dine til en runde shuffleboard hos Royal Gastropub. Se restauranter og book bord ved å trykke på denne linken: http://ostbanehallen.no/restaurant/

 

Åpningstider i påsken

Mandag, tirsdag og onsdag før helligdagene i påsken gjelder vanlige åpningstider i Østbanehallen.

Restaurantene i Østbanehallen har følgende åpningstider i helligdagene:

Skjærtorsdag – 2.Påskedag: 12.00-23.30
Kjøkkenet stenger 21.00 alle dager.
Butikkene i Østbanehallen holder påskestengt Skjærtorsdag, Langfredag, 1.påskedag og 2.påskedag. Vanlig åpningstid gjelder for påskeaften.