fbpx [

Årets oljer hos Olivenlunden 1830

Olivenoljer fra 20 ulike produsenter rundt om Middelhavet har startet å komme i hyllene hos Olivenlunden 1830!

Olivenlunden skifter nå ut oljene sine med et nytt, friskt pust fra Middelhavet. Produsenter fra Spania, Italia og Frankrike vil være representert i det nye sortimentet, og fra og med 12.april er de første tilgjengelige i butikk.

Blant produsentene fra Italia er det Antonio Centoze og Lucia Lanotta som kommer med hver sine oljer lagd fra forskjellig olivenfrukt og med en egen smak. Et av de spanske tilskuddene er fra produsenten deres; Familie Muela. Deres olivenoljer er laget på tidlig modnede oliven. I tillegg vil du vinne Olivenlunden 1830 sin en egen olje i hyllene, som er produsert hos deres olivenlund i Frankrike.

Oljene er veldig ulike i både smak, og bruksområder, så her finner du garantert en du liker og som passer perfekt til deg! Det blir servert smaksprøver av de nye oljene, så her kan du også teste før du kjøper.

Fra torsdag av vil produktene være tilgjengelig både i butikk og på nettsidene til Olivenlunden 1830. Få tips og råd fra de ansatte i butikken, og finn oppskrifter på nettsiden som passer perfekt til de nye oljene!

Du kan se en oversikt over alle de nye oljene her.