fbpx [

Ekte vare for matentusiaster

Hos Olivenlunden 1830 byr de på de beste olivenoljene, en unik samling av balsamico og andre kulinariske produkter som vil gjøre måltidet ditt til en real smaksopplevelse.

Olivenlunden 1830 byr på et bredt utvalg varer ment for å ta måltidet ditt enda lenger i smak og opplevelse. Med fokus på ekte, kulinariske produkter fra Middelhavet kan de, med hånden på hjerte, si de har bidratt til at mat fra Middelhavet har funnet veien til nordmenns hjerter – hvor olivenoljen har fått en naturlig plass på det norske kjøkken.

Olivenlunden 1830 ønsker å være en kilde til inspirasjon og ikke minst kunnskap når det kommer til mat og matkultur. Hos dem blir du møtt av mennesker med god kunnskap på området, og som ønsker å gi deg den beste handleopplevelsen – og ikke minst den beste smaksopplevelsen. Kom innom og finn ut hvilken olje som passer best på ditt kjøkken.

I 17 år har de jobbet hardt for å gi kun de beste og ekte varene til sine kunder – og derfor har de nøysomt valgt ut sine produsenter og leverandører de har tiltro til. For Olivenlunden står kvalitet i fokus, og derfor er alle produktene deres fri for fargemidler og andre tilsetningsstoffer.

Er du i humør for en god, hjemmelaget pastarett eller ønsker en smaksrik olje som løfter opp salaten, så er Olivenlunden 1830 stedet å besøke. I hyllene finner du alt du trenger for å kunne lage et smaksfult måltid – her har de noe for en hver rett. Utenom de mange oljene byr de også på et spennende utvalg pestoer, risotto og andre fristelser. Unn deg selv eller en du er glad i en smaksopplevelse. Hos Olivenlunden finner du garantert noe som alle liker.

Velkommen til en spennende smaksopplevelse!