fbpx [

MELT har kommet til Østbanehallen

MELT Grilled Cheese har kommet til Østbanehallen. Her kan du få ostesmørbrød i en helt egen klasse, med ekstra fokus på lokale råvarer og smak. Dette er ostesmørbrød perfeksjonert, med smaker i verdensklasse.

MELT Grilled Cheese ble startet av Kim Asserson og Jonas André Nåvik. Begge to har jobbet tidligere på flere Michelin-restauranter, blant annet 3-stjerners restauranten Grace og Alinea i Chicago.

Etter frustrasjon over at det kun var kebab og frossen-pizza å oppdrive som nattmat, åpnet Asserson og Nåvik foodtrucken MELT i Trondheim i 2016. Etter hvert ble Trondheim-utposten kjent blant foodies i hele Norge, og i desember 2016 utvidet derfor MELT til hovedstaden. Først som en pop-up på Aker Brygge, deretter som en fast plass på St. Hanshaugen. Det nyeste tilskuddet er Østbanehallen.

For mer info om Melt, sjekk ut meltgrilledcheese.no og følg de på instagram her, og facebook her.