fbpx [

Den italienske kokken

Det blir god mat når kjøkkensjefen på den italienske restauranten Bella Bambina i Østbanehallen er italiensk. Guiseppe Romeo er kjøkkensjefen som passer på at alt mat lages med ekte italiensk kjærlighet.

Da Guiseppe Romeo kom til Norge for 12 år siden var det egentlig bare på ferie, og for å besøke slektninger, men så fikk han jobb. Nå skal han ikke tilbake og koser seg i Norge. Selv vintrene er ikke noe problem.

– Den norske vinteren er kald, men den er som oftest tørr. Den italienske er veldig våt, og det er egentlig kjipere. Men jeg drar gjerne på ferie!

Fersk pasta
Etter å ha jobbet i flere italienske restauranter har han vært kjøkkensjef på Bella Bambina Ristorante i Østbanehallen. Her har han vært i 2,5 år og trives veldig. Han syntes at det beste med Bella og som gjør at de skiller seg ut er den ferske pastaen.

– Hver morgen lager vi egenprodusert pasta, med vår hemmelige oppskrift. Nordmenn er veldig glad i italiensk mat, og det merker vi her også.

Han forteller at hver måned går det rundt 7000 pastaretter ut fra kjøkkenet og på sommerens pastameny har tomater fått hovedrollen. Selv er favoritten boscaiola med skogsopp, spekeskinke og trøffelolje.

Frokost hos Bella Bambina
Hver morgen finner du alltid en god del mennesker på Bella. Det er fordi de fungerer som frokosten til hotellet som ligger i Østbanehallen: Comfort Grand Central. Men om du ikke er gjest betyr ikke at du ikke er velkommen til å starte dagen hos Bella. Giuseppe forteller at her kan alle komme, selv de som ikke bor på hotellet, og kjøpe seg en god frokost slik at man starter dagen på riktig måte.