fbpx [

Oslo Visitor Centre har pusset opp lokalene

Oslo Visitor Centre i Østbanehallen har pusset opp lokalene. Etter 3 år og nesten 1,5 millioner besøkende var det nødvendig med en liten oppfriskning.

I tillegg hadde det digitale tilbudet, som de besøkende har brukt mye, også et oppussingsbehov.

– Vi så at lokalet ikke fullt ut dekket kundeflyten og behovet til våre besøkende. Derfor har vi flyttet litt om de fysiske elementene i lokalet, byttet ut noe, og lagt til noe annet. I tillegg oppgraderte vi og byttet ut noen av de digitale løsningene. Noe beholder vi, andre ting er under planlegging. I løpet av året håper vi at noe skikkelig kult og innovativt finner sin plass her i det oppussede lokalet, forteller Synne Myhre, avdelingssjef for vertskapstjenester i VisitOSLO

Senteret har også blitt utbedret visuelt, og har blant annet fått mose på veggen. Bioffice har levert både logomoseveggen og blomstene som henger i vinduet.

– Vi i VisitOSLO og Oslo Visitor Centre er glade og stolte over å få være byens vertskap og ansikt utad for våre tilreisende. Hver eneste dag får vi lov til å hjelpe våre besøkende, gi de våre beste tips og personlige anbefalinger, som forhåpentligvis er med på å gjøre deres opphold i Oslo til en innholdsrik og minneverdig opplevelse de aldri vil glemme. Som ansvarlig for vertskapstjenester i VisitOSLO, vet jeg at det er mange faktorer som må til for å lykkes med jobben vi gjør. I tillegg til å ha et sentralt beliggende, moderne og funksjonelt besøkssenter, må jeg også trekke frem de utrolig dyktige og kunnskapsrike guttene og jentene som bruker hele sommeren sin – og tiden ved siden av studier – på å gjøre nettopp denne kjempeviktige jobben, på en helt utmerket måte! Og nå som lokalet vårt er blitt så flott, gleder vi oss veldig til å til å ta imot tusenvis av tilreisende fra hele verden de neste månedene.

Økt jevnt
Besøkssenteret har 28 ansatte, som til sammen dekker 16 språk! I tillegg benytter Oslo Visitor Centre seg av 2 sykler for å kunne sykle rundt i byen og tilby assistanse og gratis wi-fi til besøkende. De siste årene har også antall besøkende til Oslo Visitor Centre økt jevnt. Ordfører Marianne Borgen forteller om hvor viktig dette senteret er.

– Oslo Visitor Centre har tatt imot 1.5 millioner turister siden åpningen for 3 år siden. For turistene har dette vært inngangen til å oppdage Oslo og gi dem de unike opplevelsene. For Oslos egne innbyggere er det et sted å hente inspirasjon, se byen fra et nytt perspektiv eller oppdage flere perler i byen vår. Oslo er i stadig endring og får stadig mer å by på samtidig som både turistenes ønsker og Oslos egne innbyggeres behov endrer seg. Det nye Oslo Visitor Centre gjenspeiler dette. Gratulerer til VisitOSLO og gratulerer til alle dem og alle oss som får nyte godt av dette!