fbpx [

Vinn weekend med hotell og restaurantbesøk i Østbanehallen

Vi ønsker gjester fra hele landet velkommen til Oslo. Nå har du mulighet å vinne en langweekend på Østbanehallen med hotell, middag og Oslo Pass til en verdi av 8000,-

I Østbanehallen finner du både Oslo Visitor Center og Comfort Grand Central Hotel. Hos Oslo Visitor Center kan vi guide deg til Oslos kjente og ukjente perler, eller hjelpe deg med billetter og sightseeing. Hos Comfort Grand Central, kan du føle deg som en stjerne på det prisvinnende hotellet, som ligger i det historiske bygget som er Østbanehallen.

Dersom du ønsker en god restaurantopplevelse har vi et bredt utvalg restauranter. Fra italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, japansk på Yo!Sushi, ostesmørbrød i en egen klasse hos Melt Grilled Cheese, gastroretter og brygg på Royal Gastropub, nordiske delikatesser på Fjøla eller en real burger og steak på Opland Burger & Steak. Her finner du noe for hver en smak. Er du i tillegg i byen mellom mai og september har vi i tillegg uteservering! Om derimot besøker oss utenfor sommersesongen, eller været ikke holder, vil du uansett få den hyggelige utestemningen, inne.

Du finner ikke bare restauranter i hallen. Her har vi også et stort utvalg av butikker, som alle tilbyr sin ekspertise og kunnskap, i tillegg til en hyggelig handel. Fra parfymer og velværeprodukter hos L’Occitane, mat og ferskvare hos Flavours Food Market, sjokolade og godteri hos Dropsen, til oljer og balsamico hos Olivenlunden 1830. Er du på rask gjennomreise, eller venter på et tog eller venn er det Steam Kaffebar det perfekte stedet, selvfølgelig også i Østbanehallen.

Østbanehallen ligger så sentralt som mulig, og er plassert på Jernbanetorget, i enden av Karl Johan.

Hele hallen, med alle restauranter og butikker har åpent hver dag, hele året.

Nå kan du vinne hotellweekend, med to netter på Comfort Grand Hotel Central, gavekort på Østbanehallens utvalg av restauranter, og to Oslo pass som gir deg og din venn tilgang til byens museer i 24 timer! Bare svar på tre enkle spørsmål og du er med i trekningen.

Premien inkluderer:

  • Hotell: to netter for to personer på Comfort Hotel Grand Central
  • Middag x 2: Gavekort (verdi 1000,-/500 på hvert kort) på valgfri restaurant på Østbanehallen.
  • OsloPass: to Oslopass fra Visit Oslo til en verdi av kr 790,- gir deg og din venn tilgang til byens museumer i 24-timer.
Den heldige vinneren kan selv bestemme når premien skal brukes innen 1/7-2019. Booking av hotell må skje senest 4 uker før ønsket dato og er avhenging av tilgjengelighet på hotellet. Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes 13/8, vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på nettsiden. Vinneren må være bosatt i Norge.

Vi har opplevd at noen får feilmelding når de prøver å sende inn. Om det skjer, vennligst kontakt oss på facebook siden vår og gi beskjed.