fbpx [

Smaken av Høst 2018

Vi i Østbanehallen vil feire at høsten er her med alle de gode råvarene og mat som inviterer til kos. Derfor arrangerer vi Smaken av Høst – en liten festival inne i Østbanehallen, den 9.- 11. Oktober.

Vi ønsker å invitere deg til en inspirerende helg fylt med smaksprøver, historisk vandring og spennende høstmiddager. Kom inn i varmen og start høsten med oss!

I løpet av helgen har du mulighet til å være med på smaksturer rundt i hallendet blir utdeling av forskjellige smaks- og vareprøver, og guidet historietur rundt i Østbanehallen.

Tirsdag

Se det store utvalget av vegetar-retter hos de ulike restaurantene ved å bli med på Smakstur Vegetar på tirsdagen. Denne passer perfekt for både vegetarianere, og for de som bare vil teste ut noe nytt og spennende!

Onsdag

På onsdagen arrangerer vi Smakstur Høstmeny, hvor restaurantene våre byr på smakfulle småretter. Du får være med på en guidet smakstur til alle restaurantene i Østbanehallen. Her får du muligheten til å teste ut utvalget til alle restaurantene på en enkel og morsom måte. Vi vil være en gruppe på 12 stk hvor vi forflytter oss fra sted til sted, og vi kan love at både sulten og tørste blir slukket.

Torsdag

På torsdag arrangerer vi tre turer med guidet historietur! Her får du muligheten til å bli med på en spennende tur i Østbanehallen hvor du får høre om den 164-år lange historien til Østbanehallen, utviklingen av Oslo og betydningen av jernbanen i Norge.

 

Vi feirer høstens nyanser og særpreg med utvalgte råvarer! Alle restaurantene og butikkene vil ha stands, og du kan gå rundt i hallen få med deg spennende smaksprøver, bli inspirert og kanskje teste ut noe nytt?

Ingen grunn til høstdepresjoner, ta turen innom Østbanehallen og kom i godt humør av utvalgte smaker inspirert av høsten. Velkommen til Smaken av Høst 9. – 11.oktober!