fbpx [

Smaken av Høst: Vinn middag verdi 2000,-

Vi i Østbanehallen elsker høsten og 09.-11.oktober arrangerer vi Smaken av Høst! Dette er helgen hvor vi viser fram hva Østbanehallen har å by på, med fokus på høstens norske råvarer.

Alle restaurantene har nye menyer med spennende høstmiddager og gode smaker. Kom inn i varmen og start høsten med oss!

I forbindelse med Smaken av Høst arrangerer vi også en konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på 2000kr til en valgfri restaurant i Østbanehallen. Svar på to enkle spørsmål, og du er med i trekningen. Et lite tips er å sjekke ut aktivitetene under Smaken av Høst, her

Den heldige vinneren kan selv velge hvor de har lyst å spise i Østbanehallen med gavekortet. Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, japansk mat på Yo!Sushi, gastroretter og brygg på Royal Gastropub, nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak.

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo med kort avstand til flere kjente steder i Oslo. I tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog og buss. I hallen vil du også finne flere restauranter og butikker, og selv om været ikke viser seg fra beste side gjør ikke det noe – i Østbanehallen får du utefølelsen, inne!

Hele hallen, med restauranter og butikker har åpent alle dager, hele året.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes 15/10 og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på Facebook siden vår. Vinneren må være bosatt i Norge.