fbpx [

Årets julekalendere finner du i Østbanehallen

Julen er tiden for å tenke på andre, men det også en tid for hygge og kos. Hos Østbanehallen finner du de beste julekalenderne – enten du skal glede en annen eller kose deg litt ekstra selv. Men det gjelder å være rask, de populære kalenderne forsvinner fort!

Dropsen
Tradisjon tro finner du adventskalendere for en hver smak i våre fire butikker. Dropsen byr i år, som i fjor, på den populære kalenderen fra Lakrids som vil glede enhver lakris-elsker. Hver luke byr på ulike teksturer og smaksopplevelser – fra sprø overraskelser til søte fristelser. Og skal du først innom er Dropsen også stedet for julegodteri til de små eller nydelige gaveesker som kan gis til andre.

Olivenlunden 1830
For matentusiasten bør du ta turen innom Olivenlunden 1830. I denne venter 24 utsøkte smaker fra Olivenlundens beste produkter. Her er det nytelse fra ende til annen og kalenderen byr på alt fra smaksatte oljer og balsamico-eddiker til søte spesialiteter. Her finner du også en rekker gaver til han eller hun som er umulig å finne noe til – hvem kan motstå herlig pistasjkrem, basilikumolje eller urtesalt som vil løfte enhver rett?


L’Occitane

Bak L’Occitanes luker skjuler det seg derimot et hav av velvære. Denne passer perfekt til noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet i julestria, og den legger til rette for en velfortjent pust i pakken. Her finner du 24 av L’Occitanes bestselgere – fra sjampo og såper til kremer og Eau de Toilette. Har du noen gang skrittet forbi L’Occitanes butikk i Østbanehallen bør de deilige aromaene som strømmer derfra være nok til å forestille deg hva som ligger og venter bak lukene.


Flavours Food Market

Du blir aldri for gammel til sjokoladekalender, og hos Flavours Food Market finner du ikke hvilken som helst kalender heller: Summerbirds populære kalendere en stappfulle av luksuriøse sjokoladefristelser. Bak hver luke finner du to stykker sjokolade, så er du heldig (og litt lur) deler mottakeren kanskje en bit med deg hver dag. Hos Flavours Food Market finner du også utsøkte råvarer vil julelunsjen sammen med oppskrifter fra deres egen kjøkkensjef.