fbpx [

Ta julebordet med jobben i Østbanehallen

Ofte trenger man mye plass når man skal ha julebord, og det er ikke alltid det er så lett å finne et sted som både er hyggelig, rett i nærheten og som har stor nok kapasitet.

I Østbanehallen er det derimot masse plass i restaurantene, men hvor det likevel føles lunt og inviterende. Her kan du ta med hele jobben på julebord, hele slekta på julemiddag eller alle vennene dine på julelunsj.

Plass

De største restaurantene våre, Bella Bambina, Fjøla, Olivia, Opland og Royal har alle plass til en stor gjeng.

Hos Bella Bambina er restauranten delt i to avdelinger; restauranten du ser og den større hallen. Restauranten kan ta i mot opp til 70 personer, og hallen kan ta i mot 130, noe som gir plass til 200 personer. Hos Olivia har de også plass til grupper på 200 personer. Opland Burger & Steak kan ta i mot mellom 30 og 100 personer i sitt event-lokale som ser ut mot Operaen.

Hos Fjøla kan de ta i mot grupper på opp til 50 personer, og hos Royal Gastropub kan de ta i mot grupper på alt fra 2 til 60 personer.

Privat område

Om du skulle være redd for at et julebord i en restaurant er litt lite privat, trenger du ikke bekymre deg. Hos Olivia kan du leie Sala Privata gratis, hvor det er plass til en gruppe på 25 personer. Her kan du arrangere alt fra mindre og intime middager, til større fester. Les mer her om Sala Privata.

Hos Opland Burger & Steak kan du leie både baren og møterommet. Møterommet har plass til 16 personer, og kan være det perfekte stedet for en intim og koselig middag med hele familien. Opland BAR er lokalisert på det nederste nivået, og har en kul og avslappet vibe, med en bar hvor det serveres drinker og snacks. Her blir julebordet med jobben privat og hyggelig, og dere kan få både øl- og burgertesting. Les mer her om Opland Møterom og BAR.

Julemeny

Alle restaurantene har hver sin signatur og meny. Hos Bella Bambina finner du italienske klassikere og hjemmelaget pasta. De har også en egen tre-retters julemeny til 395,- som du kan lese mer om her.
Hos Opland Burger & Steak får du «3 retter, 3 alternativer» i restauranten og de serverer også tradisjonell juletallerken med ribbe.

Hos Olivia er det også italiensk i fokus, og har Milano som den italienske regionen de får inspirasjon og råvarer fra. Her får du blant annet pasta, pizza, italiensk vin og deilige salater. De har også sin egen julemeny – Menú Natale, en tre-retters til 395,-.

Hos Fjøla elsker de julen og er du derimot interessert i norsk mat, og klassisk julemat er Fjøla stedet. Her får du norsk mat, anrettet på helt fantastiske måter. Julemenyen består av tradisjonell norsk julemat som lutefisk, rakfisk og pinnekjøtt.

Om dere booker julebord hos Royal Gastropub får dere også klassisk julemat. Der serverer de pinnekjøtt og ribbetallerken til selskap som forhåndsbestiller mat. Om man skulle bli tørst etter ordentlig juledrikke har de også juleølsalg hos Royal Gastropub.

Ankomst

Østbanehallen ligger sentralt til, med plassering midt på Jernbanetorget i enden av Karl Johan. Rett utenfor går alle trikkene og bussene i Oslo, og ved siden av finner du Oslo S, hvor både tog og flytog går. Det er med andre ord det enkleste stedet å komme seg hjem igjen om man skulle ha julebordet i Østbanehallen. Er det derimot lang reise hjem, ligger også hotellet Comfort Hotell Grand Central i Østbanehallen, så kan du ta en natt på hotell uten problem.

 

Bookinginformasjon – For booking av bord kontakt:

Bella Bambina: Epost: post@bellabambina.no eller tlf: 22174200

Ved booking av større grupper, vennligst book via mail.

Fjøla: Epost: bordreservering.fjola@ssp.no eller tlf: 21 52 52 80

Olivia: Epost: booking@olivia.no

Royal Gastropub: Epost: post@royalgastropub.no eller tlf: 21082272

Opland Burger & Steak: Epost: booking@burgerandsteak.no

46667499_1953888491346086_1812512813508198400_n