fbpx [

Velkommen til julelunsj i Østbanehallen

Desember nærmer seg med stormskritt og kalenderen fyllers seg opp for de fleste i denne travle tiden. I Østbanehallen gjør vi plass for stemningsfull julelunsj, sentralt i Oslo.

Det er ikke alltid like lett å finne på tid og noe alle liker når flere skal samles. Derfor har vi gjort det lett: I Østbanehallen finner du noe for hver en smak i en av våre restauranter, og vi ligger midt i hjertet av Oslo. Her har hver enkelt restaurant har sitt særegne lokale, som garanterer en lun og stemningsfull atmosfære.

Når du vil imponere

Er det tradisjonell julemat du er ute etter og samtidig vil se maten dandert på den lekreste måte du kan tenke deg er det ingen tvil om at Fjøla er stedet for deg. Her får du norske råvarer servert i stilfulle, men uformelle omgivelser.

Er du lei julematen allerede, kan Yo!Sushi tilby japanske retter på rekke og rad bånd. Her er det bare å velg og vrake mellom 60 forskjellige alternativer!

Noe for alle – italiensk, shuffelboard og BBQ

Hvem kan takke nei til krips, italiensk pizza? Eller klassiske pastaretter som varmer både kropp og sjel? Hos Olivia er det plass til alle, og her kan alle finne noe de liker.

Det samme gjelder Bella Bambina Ristorante som serverer hjemmelaget italiensk pasta. Samtidig slår de til med treretters julemeny inspirert av de tradisjonelle, italienske rettene.

Er du derimot på utkikk etter noe litt mer lettbeint, er Royal Gastropub stedet. Her får du deilig gastro-mat kombinert med et imponerende utvalg av drikke og, ikke minst, shuffleboard!

For et skikkelig pust i bakken, samtidig som du får en smaksrik opplevelse, kan du ta turen opp i andre etasje på Opland Burger & Steak. På grillverdenens Rolls Royce lokkes utrolige smaker fra norske råvarer ut, på samme tid som du får utsikt over livet på Ø.

Om det så er for en pause i julehandelen eller for å tilbringe en hyggelig stund med dine nærmeste, eller for en smaksrik juleavslutning med jobben er Østbanehallen stedet.