fbpx [

Ensomt juletre søker gaver 2018

Bli med å gjøre julen litt bedre for de som ikke har det så fint i julen. Legg en gave under treet i hotellobbyen på Comfort Grand Central!

Julen er tiden for å kose seg, være med venner, familie. Det er tiden for tradisjoner, for glede og for å være sammen. Dessverre har ikke alle en fin jul.

Nordic Choice Hotellene har derfor en juletradisjon; Ensomt juletre søker gaver. I år samarbeider Comfort Grand Central i Østbanehallen med Blå Kors og minJUL for å samle inn gaver til familier som sliter, slik at de også kan feire jul.

Dette er en kampanje hvor du legger gaver under juletrærne i hotellobbyene. Om du har brukte gaver (som klær og leker) eller gavekort (til kinoer, restauranter etc) er du velkommen til å levere de mellom 4.-20. desember på Comfort Grand Central i Østbanehallen. Pakk inn gaven og skriv en lapp med informasjon som beskriver alder eller interesse gaven kan passe til. For eksempel «God jul til deg som er 3-5 år gammel og som liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia». 

For hver gave som samles inn gir Nordic Choice 10kr til UNICEF prosjektet «Sweet Dream», som jobber med å bekjempe menneskehandel.

I fjor var det bidragsrekord! Totalt ble det lagt 63 880 julegaver under nærmere 190 juletrær, versus året før hvor det ble lagt 52 000 gaver.